Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Gigi Hadid

A szépséges szupermodell Twitteren vallott.

Sokan kritizálják Gigi Hadid alakját

A 22 éves Gigi Hadid kislánykora óta reflektorfényben éli az életét, amióta azonban a legkeresettebb modellek egyike, még több figyelem irányul rá. Ez pedig azt jelenti, hogy nemcsak a rajongóinak, de a kritikusainak a száma is folyamatosan nő. A fiatal lányt különösen a súlya miatt támadják: a rosszindulatú kommentelők régebben azért szégyenítették meg, mert szerintük túl kövér volt ahhoz, hogy modellkedjen, most pedig azért, mert kórosan soványnak tartják.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Egy betegség miatt változott az alakja

Gigi Hadidnak elege lett az emberek negatív reakcióiból, és vasárnap este Twitteren vágott vissza mindenkinek: posztjában elmagyarázta, hogy egy komoly kór, a Hashimoto-betegség miatt ingadozik a súlya. Sokáig nem fedezték fel, hogy valami nincs rendben a szervezetével, a benne lappangó betegség tünetei azonban megnehezítették az életét: a fokozott vízvisszatartás miatt ödémásak lettek a végtagjai, illetve az arca - ekkor kapta a legtöbb "túl kövér vagy" - típusú észrevételt. Amióta az orvosok tudják, hogy mi a baja, szakszerű kezelést kap, és bár sokat fogyott, úgy érzi, egyre javul az egészsége.

"A stressz és a sok utazás hatással van a testemre, és noha ugyanannyit eszem, mint régen, most, hogy a szervezetem állapota javul, a testem másképpen emészt, másképpen kezeli az ételt. Lehet, hogy számodra túl vékony vagyok, és őszintén szólva én sem akarok ilyen lenni, de egészségesebbnek érzem magam, mint valaha" - írta a modell.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Boldog és gyönyörű
Kattints a további képekért!

Folytatás a következő oldalon!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!