Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Gigi Hadid

A szépséges szupermodell Twitteren vallott.

Sokan kritizálják Gigi Hadid alakját

A 22 éves Gigi Hadid kislánykora óta reflektorfényben éli az életét, amióta azonban a legkeresettebb modellek egyike, még több figyelem irányul rá. Ez pedig azt jelenti, hogy nemcsak a rajongóinak, de a kritikusainak a száma is folyamatosan nő. A fiatal lányt különösen a súlya miatt támadják: a rosszindulatú kommentelők régebben azért szégyenítették meg, mert szerintük túl kövér volt ahhoz, hogy modellkedjen, most pedig azért, mert kórosan soványnak tartják.

Egy betegség miatt változott az alakja

Gigi Hadidnak elege lett az emberek negatív reakcióiból, és vasárnap este Twitteren vágott vissza mindenkinek: posztjában elmagyarázta, hogy egy komoly kór, a Hashimoto-betegség miatt ingadozik a súlya. Sokáig nem fedezték fel, hogy valami nincs rendben a szervezetével, a benne lappangó betegség tünetei azonban megnehezítették az életét: a fokozott vízvisszatartás miatt ödémásak lettek a végtagjai, illetve az arca - ekkor kapta a legtöbb "túl kövér vagy" - típusú észrevételt. Amióta az orvosok tudják, hogy mi a baja, szakszerű kezelést kap, és bár sokat fogyott, úgy érzi, egyre javul az egészsége.

"A stressz és a sok utazás hatással van a testemre, és noha ugyanannyit eszem, mint régen, most, hogy a szervezetem állapota javul, a testem másképpen emészt, másképpen kezeli az ételt. Lehet, hogy számodra túl vékony vagyok, és őszintén szólva én sem akarok ilyen lenni, de egészségesebbnek érzem magam, mint valaha" - írta a modell.

Boldog és gyönyörű
Kattints a további képekért!

Folytatás a következő oldalon!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!