Lifestyle

Egészséges és finom - Ínycsiklandó gasztroprogramok várnak a FitBalance-on

A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett rendezvénye. Ezúttal már nemcsak a sport, hanem a kiegyensúlyozott táplálkozás is fontos szerepet kap az eseményen.

FitBalance - A Magyar Sport Fesztiválja

A 2019-ben megújult Fitbalance-on a legnagyobb nevű trénerek gondoskodnak arról, hogy megmozgassák azokat, akik kilátogatnak a Magyar Sport Fesztiváljára, május 4-én a Papp László Sportarénába. A számos látványosság és szolgáltatás mellett rengeteg sportág kipróbálására nyílik lehetőségük a vendégeknek. Idén külön női, sportfashion és gasztro zónával is várják az érdeklődöket, itt a szakemberek tanácsadással segítenek a hozzájuk fordulóknak.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.fitbalance.hu oldalon tudsz!

Az egészséges életmódért

Közép-Európa legnagyobb fitnesz és wellness rendezvénye 2006 óta minden évben egyre nagyobb sikereket ér el. Az eseményt Magyarországon minden tavasszal és ősszel megrendezik, ám idén májusban teljesen új köntösben tér vissza. Ahogy azt az esemény neve is sugallja, az eddigi években a főszerep leginkább a fitneszé, a mozgásé volt. A megújult, május 4-i FitBalance-on azonban különleges hangsúlyt fektetnek a női, sportfashion, illetve gasztro tematikára is.

Manapság rendkívül fontos a helyes étrend, az egészéges táplálkozás. Az esemény szervezői épp ezért úgy döntöttek, még magasabb szintre emelik az ezúttal már ingyenesen látogatható rendezvényt: a vendégek szakértői kerekasztalbeszélgetéseket, előadásokat hallgathatnak meg jeles szaktekintélyektől, sőt mi több, akár személyesen is kérhetnek tanácsot. A FitBalance valóban mindenki számára kivételes kikapcsolódást és szórakozást nyújt, aki érdeklődik az egészséges életmód, a gasztronómia és a mozgás iránt.

Egészséges finomságok

A vendégeket Stőhr Gréta vegán séf, életmódtanácsadó, receptfejlesztő, illetve írónő várja majd, akinek már 3 könyve jelent meg, ezek közül kettő recept könyv, egy pedig romantikus regény. Gréta egy izgalmas színpadi főzéssel, illetve látványkonyhával várja majd a résztvevőket, bemutatva, hogy hogyan lehet ízletes, egészséges vegán ételeket főzni.

Mellette a rádióból közismert műsorvezető, Vágó Piros gasztro vlogger hív mindenkit a glutén - és tejtermékmentes receptek bűvöletébe. Őt Marton Adrienn a TV2 Konyhatündér című műsor háziasszonya, a Femcafe.hu Konyhatündér blogjának szerzője, vlogger, illetve műsorvezető követi majd, aki megmutatja, hogyan tartsunk fenn egészéges egyensúlyt az étkezésben. Wertheimer Kinga, a Tunki-Tunki megálmodója pedig egy különleges, vegán mártogatós receptjét és elkészítési folyamatát ismerteti meg a vendégekkel.

Életmód tanácsadás

A konyhát elhagyva, szakemberek étkezési tanácsokkal látnak el minden érdeklődő vendéget. Tomán Szabina, a Toman Diet termékek kifejlesztője tart majd előadást, közönségtalálkozót és tanácsadást, emellett lehetőség lesz állapotfelmérésre is. A zónát Rippel Feri is erősíti majd, aki a magas zsír- és alacsony szénhidráttartalmú étrendet, a ketogén diétát ismerteti meg velünk. Ez bárki számára hasznos lehet, akit érdekel egy egészséges, élvezhető diéta. Mellette Dr. Beró Mariann gasztroenterológus és belgyógyasz nyújt majd tanácsadást az érdeklődők számára, aki egy interjúban már elárulta nekünk, hogy mikre kell leginkább figyelni a diéta során.

Aki azt gondolná, hogy a gyönyörű exmodellnek sosem volt problémája a súlyával, az nagyon téved. A 2019-es, megújult Fitbalance egyik előadójaként saját tapasztalatairól kérdeztük.

Leadfotó: 123rf.com, képek: Instagram.com/tomanszabina, instagram.com/gretastohr

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.