Egészség

Ez az ötféle popsi létezik - Vajon a tiéd melyikbe tartozik?

Mutatjuk a lehetőségeket.

5 típusú fenék van

Azt eddig is tudtuk, hogy létezik kisebb, nagyobb, laposabb, kerekebb hátsó, de arról fogalmunk sem volt, hogy speciális fenéktípusokról is beszélhetünk. Matthew Schulman plasztikai sebész, miután pályafutása során már több tízezer popsit látott és műtött meg, úgy gondolta, ideje a nevén nevezni a gyereket és csoportokat létrehozni. Így esett, hogy a kutatásai nyomán megkülönböztetünk négyzetes, V-alakú, A-alakú, kerek és fordított szív alakú popót. A csoportosítás során Schulman két fő szempontot vett figyelembe: a medence alakját és méretét, illetve a fenék nagyságát.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gif: giphy.com

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.