Egészség

Te is megetted gyerekként az akácfa édes virágát? Ha igen, ezt mindenképp tudnod kell

Sokan egyáltalán nincsenek tisztában egyes virágok elfogyasztásának a következményeivel. Most eláruljuk, hogy az akác mit tesz a szervezetünkkel és azt, hogy hogyan ne fogyaszd semmiképp, íme!

Az "ehető" növények

Gyerekkorunkban igazi felfedezők voltunk, így nem meglepő, ha megettük a sarat, a pitypangot, vagy éppen a nagymama kertjében álló akácfa hófehér virágait. A finom édeskés ízű virágzatnak bizony számos pozitív hatása van, csaknem húsz betegségre lehet természetes gyógyír, ám egyes részeit kifejezetten tilos elfogyasztani, ugyanis mérgezőek lehetnek. Ha kifejezetten szereted az akácot, vagy az abból készült mézet, teát, akkor most olyan érdekességeket mondunk erről a gyönyörű, illatos növényről, amelyekről még biztosan nem hallottál. Lapozz a galériánkért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.