A legjobb immunerősítők őszre - Ezekkel messziről elkerülnek majd a betegségek

Ha azt szeretnénk, hogy szervezetünk ellenálljon a megfázásnak és a különböző vírusoknak, akkor ajánlott beiktatnunk egy őszi immunerősítő kúrát. Mi pedig mutatjuk is a leghatásosabb tippeket, hogy a betegség még a közeledbe se férkőzhessen!

Grapefruitmag kivonat

Bár talán annyira nem közismert immunerősítő, mint a C-vitamin, a grapefruitmag kivonata annál hatásosabb. A keserű gyümölcs magjából készült csepp ugyanis csodákra képes. Természetes antimikrobiális és antioxidáns hatással rendelkezik, képes elpusztítani a különböző gombákat, kórokozókat, baktériumokat és vírusokat, és védi a szervezetet a betegségektől, valamint a káros szabadgyökök túlzott termelésétől. Ezenkívül pedig magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, így ha egy dolgot választunk csak a betegségek megelőzése céljából, mindenképpen ez legyen az. Patikákban, drogériákban pedig könnyen be is szerezhetjük, és még az ára sem túl borsos.

Ezüstkolloid oldat

A nemesfém oldatát már az ősidők óta alkalmazzák a gyógyítás területén. Hatását már több, mint 600 kórokozóval szemben bizonyították, hogy nagyon gyorsan, szinte percek alatt elpusztítja őket. A legnagyobb előnye pedig, hogy a szervezet számára szükséges baktériumokat érintetlenül hagyja, szemben például az antibiotikummal. Hatásmechanizmusának lényege, hogy azokat az enzimeket gátolja, amelyek részt vesznek a kórokozók anyagcseréjében, így megsemmisíti őket. Ezért a betegségek megelőzésében is óriási szerepet játszik, hiszen nem engedi szaporodni a testbe bekerült vírusokat. Interneten és a legtöbb patikában is megvásárolható, azonban fontos, hogy kövessük az adagolási útmutatót, és gyerekeknek lehetőleg ne adjunk belőle.

Fotó: agamerica.com

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.