Idén is sikeres a MikulásGyár - A Magyar Vöröskereszt várja a felajánlásokat

Az adományozókat reggel 9 és este 9 óra között fogadják a központi helyszínen, a Millenáris Parkban, ahol rengeteg programmal is kedveskednek a szervezők.

Nagy múltú akció

Idén tizennegyedik alkalommal nyitotta meg kapuit a nemzetközileg is elismert MikulásGyár. A szervezők november 30. és december 21. között gyűjtik a rászorulóknak szánt felajánlásokat. Idén új helyszínen, a Millenáris Parkban épült fel a varázslatos gyár, ahol minden nap 9 és 21 óra között fogadják a csomagokat. A sokezer négyzetméteren minden a karácsonyról szól, így az adományozók hamisítatlan ünnepi hangulatban adhatják le adományaikat. Ahogy minden évben, idén is elsősorban tartós élelmiszert, édességet, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet és játékokat várnak felajánlásként.

De az adományozók sem távoznak élmény nélkül, minden pénteken, szombaton és vasárnap szórakoztató programok sokaságából választhatnak. A karitatív gyűjtőakcióhoz kapcsolódó rendezvények mind ingyenesek: színházi előadások, táncoktatás, kézműves alkotósarok, koncertek, közönségtalálkozók és interaktív programok várják a családokat.

Lapozz, még nincs vége a cikknek!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!