Ezek minden idők legjobb karácsonyi reklámjai - Mutatjuk a top10-es listát!

Nagy örömömre a karácsony közeledtével a tévét és a netet is elárasztják a megható és varázslatos ünnepi reklámok, amiknek én egyszerűen nem tudok ellenállni, és folyamatosan újranézem őket. Most pedig azt is megmutatom, melyek voltak a kedvenceim az elmúlt évek során.

1. A vörösbegy karácsonyi utazása

Az angol Waitrose áruházlánc idei filmecskéje egy apró kismadár utazását mutatja be, akit a gazdája minden nap sütivel vár haza. A vörösbegynek azonban nincsen könnyű dolga, mert mindig újabb és újabb akadályokba ütközik, sőt még az élete is komoly veszélybe kerül. És, hogy végül sikerül-e meglátogatnia a gazdit? A megható és édes reklámból kiderül.

2. A Sainsbury vidám, zenés animációs filmje

Valószínűleg mindannyian tapasztaltuk már azt, milyen is a karácsony akkor, ha ki sem látszunk a teendőkből. Pontosan ez történik itt a főszereplővel is, mivel túl sok a munkája, ráadásul a közlekedés is leáll, így nem ér haza időben a gyerekeihez karácsonyra. Éppen ezért kieszel egy nagyon frappáns és különleges ötletet, hogy a következő napokat végig velük tölthesse.

3. A Marks & Spencer reklámja Télapó feleségével a középpontban

A világhírű márka idén is előrukkolt egy szuper filmecskével, amiben, miután a Mikulás elindul kiosztani az ajándékokat, a felesége is beleveti magát a teendőkbe, és segít a férjének abban, hogy valóra váltsák a gyermekek kívánságait. Ezzel pedig egy mindig vitatkozó testvérpár kapcsolatát is sikerül rendbe hoznia.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!