Varázslatos világítások karácsonyra - Mutatjuk a legszebbeket!

A napokban körbenéztünk a fények piacán, hogy megtudjuk, hol tart most a dekor világítások fejlődése. Az eredmény lenyűgöző! Szebbnél szebb fényfüggönyök és fényfüzérek várják, hogy csodás díszei legyen házaknak, lakásoknak, közösségi tereknek. (x)

Segítünk a választásban!

LED-es fényfüzérek

A LED-es otthoni fényfüzérek gyorsan elterjedtek, mivel alig fogyasztanak áramot, kicsik, és nem melegszenek. Felhasználásunknak tényleg csak a képzelet szab határt.

Elemes megoldások

Az elemes fényfüzérek például bárhol felhasználhatóak. 2-3 ceruzaelemmel elmennek az ünnepek alatt, és nagyon jól mutatnak olyan helyeken, ahol nincs konnektor (pl. ünnepi asztal közepe). Az egyenes, elemes fényfüzérek közül egyértelműen a Tündérfény a legszebb. 50 és 100 Led-es méretben kapható a DekorTrendnél. De náluk különleges termék még a fénykoszorú, ami bármilyen asztali díszhez jó alapot ad.

Hálózatról működő csodák

A hálózatról működő fényfüzérekből átláthatatlanul nagy a kínálat. Ha ilyet vásárolunk, az alábbi kérdésekre kell tudunk a választ: Kültér vagy beltér? Egyenes vagy önmagába visszatérő? Milyen színű kábele legyen? Milyen színű legyen a LED? Egy füzérre van szükségünk vagy többet szeretnénk egymásba kapcsolni? Milyen hosszú legyen vagy hány LED legyen rajta? Csak világítson vagy vezérelhető legyen?

Minden helyiségbe telitalálat!

Nem kell sokat böngésznünk, hogy gyerekszobába passzoló fényfüzért találjunk. A Meseszép fényfüzértől vagy a Csillag fényfüggönyöktől minden lurkónak tátva marad a szája. Ha lakásodba keresel különlegesebb fényeket, akkor a Mandalát vagy az Ezeregyéjszakát érdemes megnézni. Ezeket szintén a DekorTrendnél találtuk.

Tematikus dekorációk

A tematikus dekorációk között találunk jégcsaposat, hópelyheset, és az egyik legaranyosabbat, a nagymama áramevő, retró izzósorát utánzó Kristálycsepp fényfüzért - természetesen takarékos LED-ekkel. A hideg fehér LED-ek világos-kékes árnyalatúak, míg a meleg fehér LED-ek inkább halványsárga, a hagyományos izzóra jobban hasonlító színűek. Érdemes kipróbálni, hogy mindkettőből rakunk a fára. Különleges, elegáns összhatása lesz.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!