5 remek ajándékötlet, amit akár nagybevásárlás közben is beszerezhetsz

A bőség zavarában legközelebbi szeretteinknek is nehezen választunk ajándékot. Még nagyobb fejtörést okoznak azok, akiket kevésbé ismerünk, mégis szeretnénk őket meglepni valamivel. Ha kevés időnk jut az ajándékok beszerzésére, kössük össze a szokásos nagybevásárlással és irány egy INTERSPAR! (x)

Egészségtudatos receptek

Téli estéken nincs is jobb egy forró ital mellett recepteket böngészni. Nem nyúlhatunk mellé a SPAR életmód kiadványával: az ÉT&REND remek ajándék az egészségtudatos táplálkozás iránt elkötelezett rokonoknak és barátoknak. A kötet több szempontból is praktikus: egyrészt biztos tippeket ad a villámgyorsan elkészíthető finomságokhoz, de ahhoz is remek ötleteket kapunk, ha órákra birtokba szeretnénk venni a konyhát. A különleges kiadvány szerzői odafigyeltek a különböző diétákra és ételintoleranciákra is: mindegyik ételnél piktogramokkal jelölik, hogy kinek melyiket ajánlják.

Gyermekek boldogsága

Karácsonykor a legjobb a közös társasjáték élménye! Ahogy az elnevezése is sugallja, ez bizony órákon át tartó felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Mindenkit beszippant egy-egy izgalmas játék, a kicsiknek pedig a legjobb példát mutatjuk, hogy az ünnepekkor nem a tárgyak a fontosak, hanem a közösen eltöltött idő és egymásra figyelés. Az INTERSPAR-ban idén is mindenki megtalálhatja az izgalmas és szórakoztató társasokat.

A sütés-főzés bajnokainak

Egy minőségi serpenyőszett, vagy edénykészlet mindig jó választás a sütést-főzést kedvelő háziasszonyoknak, sőt a konyhában magukat kiválóan feltaláló férfiaknak is. A SPAR ünnepi ajánlatai által olyan minőségi konyhafelszerelésekkel lepheti meg szeretteit, amelyekkel gyerekjáték lesz a finomságok elkészítése, s tartósan jelentenek minőségi megoldást a sütés-főzéshez.

Az egész családnak

Karácsonykor közösen tervezhetik a szülők és a gyerekeket a közelgő közös utazásokat. A fa alá kiváló választás egy strapabíró bőrönd, amely jó szolgálatot tesz majd akár már jövő tavasszal. Az INTERSPAR karácsonyi kínálatában minőségi és kedvező árú utazótáskák, bőröndök is megtalálhatóak, amelyek nem csak a profi, de hobbi utazókat is jól kiszolgálják hosszú távon.

Ízélményt is adhatunk

A SPAR Premium termékcsalád ínyencségei garantáltan örömteli pillanatokat varázsolnak az asztalra, legyen szó bármely hétköznapi vagy ünnepi étkezésről. Hogy mi is kerüljön az ünnepi asztalra, azzal kapcsolatban a SPAR karácsonyi ínyenc katalógusa mutat irányt: minőségi élelmiszerek, különleges ünnepi italok, prémium édességek és egyéb ínyencségek várják, hogy felszolgálják őket a családnak.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!