Csoki helyett ékszer és rúzs - Idén mi is ilyen adventi kalendáriumot akarunk!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy az adventi kalendárium csak gyerekeknek való, akkor figyelj, mert mutatok pár felnőtteknek készített változatot. A mi adventi reggeleinket biztosan bearanyoznák, mert beauty-termékeket vagy ékszereket rejtenek. Imádjuk mindet!

Fürdőmennyország az adventi dobozban

Egy fárasztó, és persze hideg nap után nincs is jobb, mint hazaérve engedni egy teli kád meleg vizet, és venni egy forró fürdőt. A lazítás pedig csak még jobb, ha megspékeljük az egészet egy isteni illatú fürdőgolyóval, vagy éppen egy szappannal. Ezek a gyönyörű kalendáriumok pedig garantálják a kikapcsolódást december első napjától egészen karácsonyig, hiszen minden ablakuk egy-egy kényeztető terméket rejt.

A beauty-rajongók álomnaptárai

Ha azonban egy olyan verzióra vágyunk, ami jóval sokoldalúbb, és többféle beauty-cuccal kecsegtet, akkor is megtaláljuk a kedvenc naptárunkat, hiszen sok olyan változat is van, amik arc-, kéz- és szemránckrémeket, mini testápolókat és sminkeket tartalmaznak, így minden nap egy új csodatermékkel lephetjük meg magunkat, ha beszerezzük őket. Az biztos, hogy ezekkel csakis jól indulhatnak a téli reggeleink.

Fotók: contestcoop.com, thebrilliantgiftshop.co.uk, musingsofamuse.com, loccitane.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...