Férfi vagy nő, fiatal, vagy öreg? Ennek az ajándéknak a család minden tagja örülni fog

Mi lehetne kellemesebb a téli időszakban, mint megmerítkezni az azúr színű, természetes hatóanyagokkal teli Harkányi Gyógyvízben, szakértő kezekre bízni megfáradt testünket és zavartalanul élvezni a kikapcsolódást? Legyen szó wellness vagy spa kezelésekről, egy hosszabb gyógykúráról vagy családi kikapcsolódásról, a Harkányi Gyógyfürdő ideális választás minden generáció számára! (x)

Különleges ünnepi ajánlat

A közel 200 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Harkányi Fürdőben az árnyas, 13,5 hektáros őspark, szabadtéri és fedett gyógymedencék, valamint pezsgőmedencékkel felszerelt Látványfürdő áll a téli pihenésre vágyó vendégek rendelkezésére. Az egészséges kikapcsolódás mellett ráadásul most egy ünnepi ajánlat is várja vendégeinket decemberben.

Gondoskodj előre családtagjaid és szeretteid egészséges kikapcsolódásáról, vagy akár a jövő nyári családi vakációról és vásárolj december 31-ig legalább 5000 Ft értékben Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványokat, amelyek a Fürdő bármely szolgáltatására beválthatók és a vásárlástól számítva 12 hónapig érvényesek! Regisztráld a vásárláskor kapott blokk, illetve számla tranzakciós sorszámát a Fürdő weboldalán és legyen tiéd a kényeztető ajándékok egyike!

Nyeremények:

  • 1 darab, 2 főre, 2 éjszakára igénybe vehető szállás 2 ágyas standard szobában félpanzióval, wellness használattal a harkányi Thermal Hotelben
  • 1 darab, két főre szóló ajándékutalvány a harkányi Robinson Étteremben
  • 5 db Harkányi Thermal kozmetikai termékcsomag
  • 5 db Harkányi Gyógyfürdő törülköző
  • 5 db Harkányi Gyógyfürdő fürdőköntös

A nyereményjátékban való részvétel feltételeiről a Harkányi Gyógyfürdő weboldalán tájékozódhatsz.

Feltöltődés testnek és léleknek

A fürdőzés és a játék mellett természetesen a feltöltődésre vágyó vendégekről sem feledkezett meg a Fürdő, nekik a népszerű wellness és spa szolgáltatások mellett a téli hónapokban is érdemes kipróbálniuk a különleges hétvégi szauna szeánszokat, amelyeken nemcsak az illatokban merülhetnek el, hanem a szaunamester frissítő meglepetéseit is kipróbálhatják! Emellett a hideg hónapokban sem áll le a „buliszezon” a Fürdőben, ahol a Zenés Éjszakai Fürdők alkalmával a meghosszabbított nyitvatartás és népszerű DJ-k gondoskodnak a tökéletes hangulatról és a szórakozásról minden hónapban.

Aktuális árak és akciók ITT!

További információk a Fürdőről és a Városról:

https://www.facebook.com/search/top/?q=harkanyfurdo
https://www.facebook.com/iranyharkany/

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!