A legtutibb élményajándék karácsonyra - Az egész család élvezni fogja!

A gyermekes családok számára régóta nagy szívfájdalom, hogy Budapesten nincs már vidámpark, azonban azt kevesen tudják, hogy már két éve létezik a VR Vidámpark. Ugyan nincs összenőve az állatkerttel, nem szabadtéri és a játékok csak a virtuális valóságban nyújtanak élményeket, mindez akár az előnyére is írható, hiszen itt tényleg szinte csak a képzelet szab határt a szórakozásnak.

VR Vidámpark

A volt Szikra mozi épületében (a Nyugati pályaudvarnál) mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő park egész évben nyitva van és 7 éves kortól minden korosztály számára felejthetetlen kalandokat nyújt. Itt lehetsz dinókat kutató tudós, egyiptomi felfedező, autóversenyző, rettenthetetlen zombivadász, Angry Bird, gourmet kalóz és még megannyi minden! Budapest egyetlen vidámparkjában, a VR Vidámparkban a virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtanak vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt.

Imádják a gyerekek

Már 7 éves kortól várják a gyermekeket, ráadásul sokan vannak közöttük visszajáró vendégek is. Ez nem véletlen, hiszen már sokszor maga a technológia is lenyűgözi őket, amelynek köszönhetően olyan szinten lehetnek részesei a játéknak, mint előtte soha. Tudjuk, hogy egyre nehezebb a gyermekek figyelmét lekötni, de a VR Vidámparknak valahogy mindig sikerül.

Rajonganak érte a felnőttek

Sokszor szokták kérdezni, hogy nem gyerekeknek való-e ez, majd megmutatják nekik a gyerekek elől elzárt, 18+-os játékokat, átadják a rezgőmellényeket, kézbe adják a fegyvereket, és nem lesz többé kérdés... Talán az sem véletlen, hogy rengeteg felejthetetlen legénybúcsúnak és céges csapatépítőnek adtak már helyet.

És még a nagyszülők is

Talán ők tudják a legkevésbé elképzelni, hogy mire is számíthatnak, majd mindig nagyon hálásak, ha rábeszélik őket, hogy menjenek be az unokájukkal. Talán ezért is van az, hogy vendégeik sosem öregszenek, hiszen az öregedés ellen minden bölcs ember a sok-sok nevetést, az új élményeket és kalandokat ajánlja.

Tökéletes karácsonyi ajándék

Az év végén a téli szünetet leszámítva a legnagyobb kereslet az ajándékutalványokra van, amelyek 2022.12.31-ig, azaz több, mint egy évig felhasználhatóak, így aki kapja, annak bőven elég lesz eldöntenie később, hogy mikor szeretné felhasználni. Ráadásul az utalványok nem névre szólnak, a keretösszeg erejéig bármennyi jegyet lehet velük vásárolni, így segítségükkel el lehet látogatni ugyan egyedül is, de akár párban vagy csapatban is. Sőt, sokan tartják itt születésnapukat vagy csapatépítő összejövetelüket is.

Válogass a legtutibb csomagok közül!

Adrenalin csomag Az Adrenalin csomag a legnépszerűbb azok körében, akik vidámparki kalandokat (hullámvasút, katapult) élnének át, biztonságosan száguldoznának egy versenyautóval, felpattannának egy motorra vagy próbára tennék magukat a világ egyik legismertebb VR-játékában, a Beat Saberben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Fotók: vrparkbudapest.hu

Oldalak