A legszebb alkalmi ruhák karácsonyra

Bizony előfordul, hogy Karácsony mindhárom napján máshol ünneplünk: a párunkkal, a családdal, a barátokkal. Kicsivel Karácsony előtt pedig még a céges bulik is le szoktak zajlani. Különböző társaságban pedig különböző szettek állják meg a helyüket.

A pároddal
Ez egyértelmű: azt viseld, amit az ember lánya általában felvesz, amikor tetszeni akar. Valami szépet, nőieset és szexit.

A családdal
Egy csinos, visszafogottabb, mégis ünnepélyes ruha biztosan minden háznál megállja a helyét. Közeli rokonoknál persze megfelel a lazább stílus is, konzervatívabb családtagokhoz menet pedig a zártabb darabok.

A barátokkal
Ők azok, akikkel bármit viselhetsz, ami a te stílusod és jól érzed magad benne. Ráadásul egy egyedi, vagy vicces ruha méginkább feldobhatja a hangulatot.

A következő oldalon még több szép ruha vár rád!

Oldalak

Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.