Fotók - Emma Watson jótékony célért vetkőzött

A Harry Potter filmek sztárja, Emma Watson mégis csak megszabadult némileg a ruháitól. Ez még nem is lenne olyan furcsa, ám korábban azt nyilatkozta a színésznő A szürke ötven árnyalat kapcsán, hogy ő nem vállalna el vetkőzős szerepet. Úgy tűnik, hogy a környezet kedvéért azonban ledobja a textilt.

A fiatal színésznő Emma Watson nemrég félmeztelenül pózolt James Houston fotós vadiúj képein, melyek a Global Green USA & Natural Beauty kampány részét képviseli.

„A barátom a könyvével támogatja a mozgalmat, a Global Green USA & Natural Beauty-t. Nemrég lettek készen a képek, melyeket a Twitteren is közzé tettem, ráadásul itt meg is lehet rendelni a könyvet.

Az alkotás válogatott képeket fog tartalmazni, melyet egy kiállításon is meglehet majd tekinteni a Milk Gallery-ben, New York-ban áprilisban. A kiállítás mellett a képekből sorozat is fog készülni, melyeket az interneten lehet majd nyomon követni.

A fotózásokon Emma Watsonon kívül rengetek híres női és férfi szupermodell is részt vett. Úgy tűnik, jótékony célért szívesebben vetkőznek a sztárok.

Nézd meg a többi képet is!

Nézd meg a fotózást videón is!

Fotó: jusjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!