Megdöbbentő lépésre szánta el magát a népszerű színész - Azt is elárulta, miért

Az Oscar-díjas színész Ryan Gosling úgy döntött, hogy szünetet tart színészi karrierében. Nemrég egy interjúban árulta el, hogy időre van szüksége. De vajon miért döntött így a sármos színész?

Ryan egy nemrég adott interjújában fedte fel gondolatait, miszerint jobbnak látja, ha szünetet tart színészi pályafutása terén, mivel időre van szüksége.

„Túl sok mindet csináltam és elvesztettem a persepktívámat. Úgy gondolom, hogy szükségem van egy kis szünetre és valószínűleg ez egy jó mód lesz arra, hogy megtanuljam azt, hogy miért úgy csinálom a dolgokat ahogy és hogyan kellene. Úgy érzem, nem is tudom, mit csinálok. Szünetet kell adnom magamnak” – mesélte a The Associated Pressnek Ryan.

Lehet, hogy tényleg szüksége lenne szabadságra, hiszen Gosling nyolc éves kora tagja a szórakoztató iparnak, a népszerű Mickey Mouse Klubban kezdte színészi pályafutását.

Azonban mielőtt eltűnne a vörös szőnyegről, Ryan főszerepben fog feltűnni a The Place Beyond The Pines című új filmben a 39 éves Eva Mendes oldalán, aki a valóságban is a barátnője. A film az apa-fiú kötelék, az örökség, az elkerülhetetlen végzet és a nemzedékek láthatatlan kapcsolatának témáját dolgozza fel.

Reméljük, hogy Ryannak segíteni fog a szünet és egy idő múlva újra láthatjuk a filmvásznon.

Fotó: ryanseacrest.com

Oldalak