Világsztárok, akiket rajtakaptak, mikor megcsalták a párjukat

Az incidenseket csak kevés kapcsolat élte túl, hiszen egy nyilvános megalázást a legtöbb ember nem visel el. Különösen a sztárok nem, különösen Hollywoodban.

Sztárpárok és az a bizonyos harmadik...

A hűtlenség nem gyarlóság vagy gyengeség – hanem épp úgy, ahogy a hűség, egy döntés. Az emberiség története óta tudjuk, hogy a hosszútávú monogámia nem mindig fenntartható, mert a párkapcsolat valamelyik tagja - vagy épp mindkettő - egyszer, kétszer vagy időről időre kikacsint. A hétköznapi emberek éppúgy érintettek a témában, mint a hírességek, akikről sokszor azt feltételezzük, csillogó, határok nélküli életükkel együtt jár, hogy virágról virágra szállnak és a boldog családi életük nem több, mint puszta látszat, amit csak a társadalmi kényszer miatt vállaltak be.

Nos, ahány ház, annyi szokás, de tény, hogy a sztárvilágban sokkal látványosabb a párkapcsolati árulás, mint az átlagos emberek életében. Most összegyűjtöttük a Ranker segítségével azt az öt megcsalós sztorit az egykori - vagy akár jelenlegi - sztárpárok életéből, amelyek a nyilvánosság előtt zajlottak és hatalmas botrány kíséretében. Ó, és hölgyeim, ne higgyük, hogy csak a férfiak csábultak el a kapcsolataikban.

Lapozd fel a galériát a részletekért!

Jennifer Lopez a napokban keveredett ismét párkapcsolati drámába, de közleményében cáfolta, hogy szakított volna vőlegényével. Egy éven belül másodjára terjednek olyan hírek, miszerint az énekesnőt jegyese, Alex Rodriguez megcsalja, de állítólag ez mind pletyka. Az viszont a valóság, hogy JLo korábbi exét, Cris Judd megcsalta Ben Affleckkel.
Kattints a további képekért!

Egy ilyen botrány tönkreteheti egy híresség karrierjét, de el is indíthatja azt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak