Bed&Love

Átlagosan ennyi szexpartnere van az embernek élete során - te alatta vagy fölötte vagy?

Olyan információra derült fény, amely mindenkit mozgat - egy felmérés kiderítette, hány szexuális partner tekinthető átlagosnak az ember élete során.

Megdöbbentő adatok

Megkérdezni valakit, hogy hány szexpartnere volt élete során, az egyik legintimebb dolog. Ennyire mély információkat tudni a másikról, nagyon bensőséges viszonyra utal. Az euroClinix nevű egészségügyi cég nem pironkodott, 2000 embernek is feltette a kérdést az Egyesült Királyság lakosainak körében. Az egyik talán nem is annyira meglepő tény amelyet felfedeztek, hogy a fővárosban és nagyvárosokban élőknek általában sokkal több emberrel volt szexuális kapcsolata, mint azoknak, akik egy kisvárosban laknak. Ennél azonban sokkal pontosabb információkat is közöltek. Nézzük, mi az, ami kevés, mely szám számít átlagosnak, és melyik kifejezetten soknak.

Lapozz az átlagos szexuális partner számáért!

Oldalak

Bed&Love
Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.