Valeria Messalina - A nimfomán római császárné, aki kivégeztette a férfiakat, akik visszautasították őt

A római császárné kegyetlensége nem számított egyedinek családjában: apai ágon Nero császár unokatestvére volt.

Messalina, a halálosztó császárné

Egy nimfomániás nő sok férfi fantáziáját beindítja, hiszen nincs is jobb egy olyan szexpartnernél számukra, aki szinte mindig rávehető a szeretkezésre. A történelemben azonban előfordult már olyan eset is, amikor egy hölgy kielégítetlen vágya minden volt a férfiak számára, csak kívánatos nem. Valeria Messalinának, Claudius római császár feleségének ugyanis olyan csillapíthatatlan nimfomániája volt, hogy több férfi is elvérzett az ágyéka alatt. Nem túlzunk, amikor ezt állítjuk, ugyanis a császánré a halálsorra vitette azokat a bátor férfiakat - és azokat is, akiket ő maga választott ki játékszeréül -, akik csődöt mondtak vagy visszautasították őt az ágyban - írja a History of Yesterday.

Ki volt ez a nő?

Valeria Messalina egy befolyásos római nemesi asszony volt, aki isz. 20 és 48 között élt. Ő volt az első Augustus római császár dédunokája, valamint az őrült piromániájáról és kegyetlenségéről híres Nero császár unokatestvére. Egy nagyon szép és ellenállhatatlan nőnek számtott a korában, a legtöbb római férfi versenyzett a kegyeiért, mígnem 18 éves korában hozzáment Claudius római császárhoz, aki nála 20 évvel idősebb volt, ráadásul vérrokonságban álltak, unokatestvérek voltak. A 18 éves ifjú császárné élvezte, hogy egy érett férfi társaságában tapasztalhatja meg a testi örömöket, ráadásul egyikőjük sem bajlódott olyan erkölcsi keretrendszerrel, mint a hűség...

A Római Birodalom császárának feleségeként, a trónörökös anyjaként Messalinánál hatalmasabb asszony nem létezett a korában. Habzsolta az élvezeteket: szeretőinek listája nagyon hosszú, voltak közöttük szenátorok, magas rangú hivatalnokok, nagyvállalkozók, de akadt gladiátor, orvos és színész is .

A közös orgiák hézkönapi elfoglaltságnak számítottak a császári udvarban. Messalina házasságban élő asszonyokat kényszerített erre, akiknek férjei ugyancsak résztvevők voltak, vagy legalább nézőik a kéjes összejöveteleknek. Jutalom és elismerés várt azokra, akik szívesen vettek részt a gyönyörpartikon, de az ellenkezők mind kegyvesztettségben részesültek: akár halálbüntetést is kirótt rájuk az uralkodónő.

További részletek a galériában!

A korabeli feljegyzések szerint egy alkalommal Messalina egy ismert prostituálttal versenyzett, ki bír több partnerrel közösülni. A császárné győzött, huszonöt szexpartnere volt egy nap leforgása alatt.
Kattints a további képekért!

Nagyon szigorúan szabályozzák a szexuális életet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak