Újrakezdett randik - Van értelme újra próbálkozni?

Vajon mitől függ, hogy egy vagy több jól sikerült randi után két ember között kialakulhat-e valami? Hiszen feltételezzük, ha jól sikerült, akkor nyert ügyünk van, pedig ez nem minden esetben garancia.

Szó megszakad
Gyakran előfordul az a jelenség, hogy egy nő és egy férfi randevúzni kezdenek. Találkoznak párszor, jól érzik magukat együtt, aztán az egész hirtelen megszakad. Maguk sem tudják az okát, hogy miért nem mennek tovább, hiszen megvan a vonzódás, van közös téma és összességében jól érzik magukat egymással. Mégis a találkozások egyre ritkulnak, aztán ezt vagy néma megegyezés alapján megérti mindkét fél, vagy valakiben – aki általában a nő – benne marad a kérdés, hogy hol a hiba.

Kíváncsiság

Általában az ilyen jellegű kapcsolatok azok, melyből mindenki némi hiányérzettel távozik. Hiszen jogos a kérdés, hogy mi hiányzott, ha azok az alapvető kritériumok teljesültek, melyek kellenek egy komolyabb kapcsolathoz? Válasz persze nincs, de az igény rá…na az van.
Természetesen ez az a pont, ahol az ember mérlegelni kezd, hogy annyiban hagyja-e a dolgot, vagy veszi a fáradtságot és utánajár, hogy miért nem jött össze.


Újrakezdés

Eltelik némi idő, aztán az ember lány – vagy fia – kiprovokál egy újabb randit, ahol ismét kiderül, szinte minden stimmel. Mindkét fél érzi, hogy valami dolguk van még egymással. Nos, ezek azok a helyzetek, melyekről kis szerencsével kiderül, hogy legutóbb csak rosszkor találkoztunk, rossz helyen. Ha nem ez történik, akkor bizony be kell látni, hogy nem elég a testi-lelki vonzódás, mert vannak olyan helyzetek az életben, amikor egyéb dolgoknak is meg kell felelni.
A romantikus típusok persze azt vallják, hogy a szerelem mindenekfelett az első. Ők azok, akik rettentően fel tudnak háborodni az ilyen helyzeteken.

Ha összejön
Mert ilyen is van. Látszólag semmi nem változott, mégis valamiért, ami elsőre nem jött össze, az másodszorra, sokadszorra, de sikerülhet. Hogy ez azon a két emberen múlik-e vagy egyéb más külső tényezőkön, az természetesen helyzetfüggő. Viszont ha eljött a ti időtök, akkor már felesleges keresni az okokat, akkor az egyetlen feladatotok, hogy egymást boldoggá tegyétek.
Talán a legfontosabb tanulság az ilyen helyzetekből az, hogy ameddig azt érzed valakivel kapcsolatban, hogy van miről beszélnetek, addig nem szabad „futni hagyni”. Egyrészt a saját magad nyugalma miatt, hiszen a kérdéseid választ igényelnek, másrészt pedig, soha nem tudhatod, hogy mi mellett mész el.

 

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.