Tuti pasizós tippek- Így hódítsd meg!

Ismerkedni nem egyszerű. Annyi tényező próbál ellenünk hatni: kevés szabadidő és a rengeteg munka, ami után már csak a puha párnák ölelésére vágyunk. A baráti összejöveteleken szinte mindenkit ismerünk, a bulikban meg persze esélytelen komoly kapcsolatra lelni. De akkor mégis hogyan találjunk párt? 

Ismerkedni nem egyszerű. Annyi tényező próbál ellenünk hatni: kevés szabadidő és a rengeteg munka, ami után már csak a puha párnák ölelésére vágyunk. A baráti összejöveteleken szinte mindenkit ismerünk, a bulikban meg persze esélytelen komoly kapcsolatra lelni. De akkor mégis hogyan találjunk párt? 

 

Tedd meg te az első lépést!
Ha ismerkedni szeretnél, ne a megszokott helyeken tedd! Sétálj egy nagyot a parkban, egyél egy süteményt a cukrászdában, vagy igyál egy kávét és közben lesd meg a választékot. Fedezz fel minél több új, ismeretlen helyet, és idegent!

Manapság az ismerkedés terén nincsenek szabályok. Már nem számít, hogy a nő, vagy a férfi kezdeményez. Gyakran még a férfiak is félnek megtenni az első lépést, mivel ők is tartanak a visszautasítástól. Az egész ismerkedés, nem más, mint próba szerencse. Ha már meg van a kiszemelted, nem kell mást tenned, mint ügyesen becserkészni. Vegyél nagy levegőt, és vágj bele! Íme néhány apró trükk, hogyan hódítsd meg:

 

Figyelemfelhívás
Az első és egyben legfontosabb lépés, nem más, mint a férfi figyelmének felkeltése. Persze talán ez az egyik legkevésbé könnyű, de megtartani a figyelmét még nehezebb. A lényeg, hogy ne viselkedj túl természetellenesen és túl feltűnően. Legyél magabiztos és ragyogó. Akkor válsz a legérdekesebbé, ha titokzatos vagy és különleges.

 

Szemkontaktus
Ez az egyik legfontosabb tényező. Ha beszélgettek, mindig nézd a szemét. Nem véletlenül mondják, hogy „A szem a lélek tükre”. Mellesleg a szemünkkel akár játékot is űzhetünk, hiszen nézhetünk bájosan, szexin, unottan stb., amit nem mellesleg a férfi szeméből is láthatunk. Így megtudhatjuk, hogy tényleg érdeklődik felénk, vagy csupán kalandot keres.

 

Közös érdeklődés
Ugye senkinek sem ismeretlen a kínos csend fogalma? Bizonyára már mindenkinek volt benne része. Igazán kellemetlen, ha két ember bár külsőre vonzódik egymáshoz, mégsem találták meg a közös hangot. Ha nincs meg a közös érdeklődés, akkor a folytatás irányába se fűzzünk nagy reményeket. Bár lehet, hogy valaki elsőre kissé zárkózott, de ha nem nyílik meg felénk akkor nincs mit tenni.

 

Testtartás, mozdulatok, szavak
Ügyelj arra, hogy a testeddel is sugározd a másik nem iránti érdeklődésedet. Ilyen lehet például a keresztbe tett láb, amely a férfi felé mutat, vagy a karok egymásba kulcsolásának elhagyása, mivel az zárkózottságra, érdektelenségre utal. Kacérkodhatunk akár a hajunkkal való játékkal, vagy a körülöttünk lévő tárgyakkal, sőt, a partner nevének említésével is.

 

 

Érintés
Ha igazán egy húron pendültök, bevetheted az érintés trükköt. Finoman, szinte a véletlen erejével érintsd meg. Ne simogasd, csupán egy rövid érintéssel jelezd a szimpátiád. Gyakran, ha a figyelemfelkeltés nem megy másként, akár érintéssel is kezdhetünk. Mindig csak a karját érintsük meg kiszemeltünknek, mivel más testrész érintése más-más szándékot sugallhat.

 

Amitől óvakodjunk:
Az ismerkedésnél a legfőbb dolog amire figyelnünk kell, nem más, mint a természetesség. Sose legyünk túl rámenősek, maradjunk titokzatosak és figyeljünk a partnerünkre. Figyeljünk arra, hogy csak annyit beszéljünk, amennyi szükséges. Mivel új kapcsolat van kialakulóban, jobb a panaszkodásunkat, problémáinkat megtartani magunknak, amíg ki nem alakul az a szint, hogy megoszthassuk a másikkal.

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!