Tudd meg, hogy bejössz-e neki - 7 biztos jel, hogy tetszel a pasinak

Egy randin mindig megpróbáljuk kideríteni, hogy vajon mit gondolhat rólunk a pasi. Figyeljük a mozgását, a reakcióit, mosolyát és a szavait. Azt akarjuk tudni, hogy tetszünk-e neki, akar-e majd másik találkát, számíthatunk-e majd a hívására. De miből deríthetjük ezt ki?

Különleges vagy drága helyre hív

Bár nem ez a legfontosabb ismérv, mert egy tökéletes, romantikus randi bárhol megtörténhet. Azonban ha egy előkelő, drága, esetleg különleges helyre hív minket a pasi, akkor biztosak lehetünk benne, hogy el akar minket kápráztatni, és ezt nem is bízza a véletlenre. Fontos számára, hogy elégedettek legyünk a hellyel, és majd vele is.

Ideges

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Mi is tudjuk, milyen az az érzés, amikor álmaink pasija megjelenik a közelünkben, és minden porcikánk izgatott lesz, félünk kicsit, de lelkesek is vagyunk. A férfiaknál is lezajlik egy hasonló folyamat, ha olyan nővel kerülnek kontaktusba, aki tetszik nekik. Így hát ne lepődjünk meg, sőt örüljünk, ha kicsit zavarban van, remeg a hangja, esetleg belegabalyodik a saját mondataiba.

Közeledik hozzád

Köztudott, hogy a testi kontaktus keresése arra utal, hogy szimpatikusak vagyunk a másiknak, sőt, arra is sok esély van, hogy bejövünk neki. Amikor ugyanis valaki vonzódik hozzánk, közelebb ül, esetleg néhányszor meg is érint minket. Ha tehát azt vesszük észre, hogy a férfi egyre közelebb ül, vagy párszor megérinti a lábával a lábunkat, akkor jó úton haladunk.

Udvarias

Ha a pasinak fontos, hogy jó színben tüntesse fel magát, akkor különösen udvariasan viselkedik velünk. Kinyitja az ajtókat, leveszi a kabátunkat, kihúzza a széket, hogy könnyebben helyet foglalhassunk. Ezzel is a legfőbb célja, hogy elkápráztasson minket, tehát fontos neki a véleményünk, és mi magunk is.

Oldalak