Tippek a RandiGurutól: Így kell felkészülni egy páros utazásra - Videó

Folytatódik a magyar RandiGuru, Tóth Kornélia vlogja Thaiföldről. Nézd meg a harmadik részt!

Thaiföldi, több hetes utazásra készülődés ideális megosztása

Egy távoli, és hosszú út megtervezése olyan Indiana Jones-os, ám mégsem a férfi az, aki beleveti magát a repülőjegy megvásárlása után az utazás napról napra megtervezésébe. Piackutatásom során kiderült, amit már sejtettem, hogy minden bizonnyal nem csak a mi családunkban hárult rám, nőre ez a feladat. Ez a többi párkapcsolatban élő pároknál is hasonlóan alakult. Megbeszélték hova és mikor utaznak, majd a férfi visszatért, vagy talán ki sem zökkent a hétköznapjaiból. A nő persze már készülődött, képeket nézegetett a neten, én például megnéztem melyik partszakasz a legszebb, milyen nevezetességek vannak, és miről nevezetesek, melyek vannak egymáshoz közel, és ha már közös utazás a párommal, akkor azt is feltérképeztem, hol vannak romantikus, képeslapszerű helyszínek.

Az utazás előtti hetekben a férfi a munkájába, és a hétköznapi teendőkbe temetkezve éli napjait. Egészen az utazás előtti pár napig tart ez, majd megnyílik a zsilip, ami addig szemellenzőként korlátozta a gondolatait, és egyszer csak megvilágosodva megérzi az indulás közeli időpontját. Ennek hatására beindul a készülődés a részéről. Mosás, ruhák összeszedése, némi tervezés a reptérről a szállásig, majd legyintés: lesz, ahogy lesz, meleg van, beach van, akkor baj már nem lehet.

Nyilvánvaló, hogy a nő begyűjtött információi által fognak utazni

Tanácsom az, hogy ez a felosztás így egészen addig rendben van, amíg az egyik fél másképpen nem gondolja, azaz amíg mind a két fél szeretné megnézni a nevezetességeket, és bejárni az adott városokat. a programokat, az úti tervet tehát érdemes megbeszélni, és nem kisajátítani a nyaralást, azért, mert a másik nem tett bele a szervezésbe annyi energiát.

A közös utazáskor a közös élmények megszerzése közben arra figyeljen oda mind a két fél, hogy a másik fél is jól érezze magát. Az ő vágyai, elképzelései is megvalósuljanak.

Nézd meg a videót!

Tóth Kornélia további cikkeit itt találod!

A magyar RandiGuru, Tóth Kornélia vlogjában ezúttal azt mondta el, hogyan menthető meg egy válságban lévő kapcsolat egy külföldi utazással.

Fotó; Leadfotó: Tóth Kornélia

Oldalak

Szólj hozzá Te is!