8 hatékony tipp: így teheted erősebbé a párkapcsolatodat

Mit tehetsz, ha úgy érzed, hogy kissé ellaposodott a kapcsolatod? Most mutatunk 8 tippet, ami valóban segít!

Kicsi, de óriási dolgok a kapcsolat erősítésére

Örülnél, ha minél jobban érezné magát melletted és bárhol is van, rohanna hozzád? Kicsi változtatásokkal alakítsd olyanná a kapcsolatodat, hogy azt érezhesse, megérkezett, a legjobb helyen van!

1. Mondd el, mit szeretsz benne!

Neki is fontos, hogy milyennek látod. Nem látja magát a te szemeddel, de biztosan kíváncsi rá, hogy te mit látsz, ha rá nézel. Mondd el neki, hogy még személyesebb legyen a kapcsolatotok! Hadd kötődjön igazán hozzád, a te érzéseidhez! Írj le minden apró részletet! Meg is kérdezheted, ő hogyan lát téged, hogy érezze, fontos a véleménye és persze a kötelék erről az oldalról is erősödik.

szerelem párkapcsolat erősítés

2. Mondd el, minek örülnél!

Ne kínozd azzal, hogy neki kelljen a számtalan lehetőség közül választania! Ha szeretnél valamit, add a tudtára! Neki is jobb, ha könnyebben sikerül a kedvedre tennie. Beszélgetnél, sétálnál, buliznál vele? Több esne jól az ölelésből vagy a dicséretből? Csodává tenné az életed egy kávéval az ágyban? A virágnak vagy a finom falatoknak örülsz igazán? Jól jönne, ha segítene a rendrakásban vagy megtervezné az utazást? Honnan tudhatná a választ nélküled?

3. Nézz a szemébe mosolyogva!

Egy jókedvű ember, akinek a szeméből látszik, hogy örül neki és élvezi a társaságát, többet ér, mint egy jó nagy adag ragasztó kettőtök között.

4. Főzd meg a kedvencét!

A főzés otthonosságot és közösséget hoz kettőtök közé. Fontos személynek érzi majd magát, ha a kedvéért éppen a kedvencét készíted. Persze, főzhettek együtt is, ha ez esik jól.

5. Fogd meg a kezét!

Fontos az érintés. A tenyerünk összeérintésével kapcsolódnak az energiáink, biztonságot és elfogadást kapunk és az sem mindegy, hogy hirdeti az összetartozásunkat.

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2