Bed&Love

Így reagált a srác, amikor megtudta, hogy barátnője több ezer férfival szexelt

Rendhagyó módon vette tudomásul a nem épp örömteli tényt.

Kínos titok

A Mirror egy Crystal nevű nőről ír, aki hosszú évek óta utazik már a pornóbizniszben. Webkamerás magánshowjával izgatja a férfiakat, ugyanakkor escortként is dolgozik, azaz "házhoz megy", és pénzért lefekszik a kuncsaftokkal. A nő akkor sem mondott le a munkájáról, amikor összetalálkozott élete szerelmével. Jóllehet először rendkívül izgult, maga sem tudta, hogyan is árulja el a férfinak, mivel keresi a kenyerét, viszont végül ő lepődött meg a leginkább, amikor értesült szívszerelme reakciójáról.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori még el sem kezdődött igazán!

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.