Tippek az egetrengető közös orgazmusért

A szexben az egyik legjobb dolog a spontaneitás. Nem tervezzük, csak úgy jön magától, ha elönt minket a vágy. Az élvezet azonban számunkra nem érkezik olyan könnyen, mert egy kicsit több időre és kényeztetésre van szükségünk, mint a pasiknak, akiknek szinte néhány perc is elég az egetrengető orgazmushoz. A legjobb azonban mégiscsak az, ha egyszerre élhetjük át a gyönyört. Most adunk néhány tippet, hogyan lehet ezt megvalósítani!

1. Ébresszük fel a vágyat!

Sokkal könnyebb elérni a közös orgazmust, ha nagy figyelmet fordítunk a vágy felébresztésére és az előjátékra. Ennek pedig nem muszáj feltétlenül az ágyban kezdődnie. Reggel tegyünk pár utalást kedvesünknek, hogy mi vár rá, ha hazaér a munkából, és napközben is emlékeztessük erre néhány buja sms-sel. Nem csak számára, számunkra is izgató lesz, ha az üzenet írása közben elképzeljük azt, amit éppen leírtunk.

Ha pedig már eljött az este, ne essünk rögtön egymásnak. Vacsorázzunk meg romantikus hangulatban, esetleg simogassuk párunkat az asztal alatt lábunkkal. A tényleges előjátékhoz csak akkor kezdjünk, ha már úgy érezzük, pattanásig feszülnek idegeink, annyira kívánjuk párunkat.

2. Ne térjünk rögtön a lényegre

A pasik a szexben sem szeretnek nagyon várni. Most azonban kérjük meg, hogy ne vágjunk bele azonnal a dolgokba. Kényeztessük egymást hosszú ideig úgy, ahogyan csak szeretnénk. A legjobb, ha egészen a nyakunktól fokozatosan halad lefelé folyamatosan kényeztetve minket. De azt azért ne hagyjuk, hogy csak mi legyünk a középpontban! Miután vágyunk a tetőfokára hágott, cseréljünk szerepet, és most mi kényeztessük őt! Várjuk meg, amíg mindketten orgazmusközeli állapotba kerülünk a kényeztetés során, de állítsuk le párunkat, és ő is minket, mielőtt megtörténne a beteljesülés.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!