Bed&Love

5 természetes vágyfokozó, ami a legnyúzottabbakat is beindítja

Nem csak az osztrigával turbózhatjuk fel a teljesítményünket az ágyban.

Sikerbiztos afrodiziákumok

A legtöbben jól tudják, hogy bizonyos ételek, italok és illatok vágykeltő hatásúak, ennek ellenére csak kevesen mernek kísérletezni ezekkel az összetevőkkel libidójuk növelésére. Néhány hétköznapi szer pedig remekül feldobhatja a szexuális életünket anélkül, hogy gyógyszereket kellene bekapkodnunk. Ezek a finom ételek és italok serkentik a vérkeringést, fokozzák a szexuális vágyat és beindítják a nemi hormonok termelődését. Vannak, amik erősítik a húgyúti és ivarszerveket vagy éppen a központi idegrendszer szexualitásért felelős területeit stimulálják. A Thought Catalog összegyűjtötte ezeket a vágyfokozó és potencianövelő ételeket, italokat, amiket bátran bevethetünk egy vad éjszaka reményében.

1) Méz - A maják titkos vágyfokozója

A mézet már az ókori egyiptomiak kedvelték és használták. Az édes élvezetet jelentő élelmiszert nemcsak ízesítésre, hanem orvosságokban is alkalmazták, ekkor fedezték fel, hogy a nemi vágyra is jótékony hatást gyakorol. Használjátok előjáték közben, egymás ujjáról elfogyasztva biztosan kifejti a megfelelő hatást.

2) Vanília - Az aroma, ami beindít

A vanília évszázadok óta alapösszetevője a kínai és francia parfümöknek. Ez az aroma elsősorban a férfiak szexuális potenciáját fokozza. Egy 1898-as könyvben Dr. John King a vanília kivonatot ajánlja a „szexuális hajlamok stimulálására”. Megállapítása szerint a vanília különösen az idősebb férfiakra van vágyfokozó hatással.

3) Zeller - Nem csak férfiaknak!

A zeller egy nagyon sokoldalú zöldség, amelynek gumóját, szárát és levelét is egyaránt felhasználjuk főzéskor. Ezt igazán jól tesszük, hiszen az egyik legerõteljesebb afrodiziákum. A különleges íze és illóolajtartalma révén gyors és hatékony hatást fejt ki idegerõsítõként, valamint férfiak és nők potencianövelésére is használják. A legtöbb teljesítménynövelő gyógyszer egyik fontos alapanyaga.

4) Koffein - Pörgesd fel teljesítőképességed!

A kávé és a kóla a koffeinfüggők egyik kedvence, de vajon azt tudták, hogy hatására nemcsak éberek leszünk, hanem javul a szervek vérellátása, így a nemi szervekben is vérbőséget okoz? Érdemes egy-egy eszpresszó shotot legurítani a nagy bevetés előtt, így biztosan nem alszunk el a másik testén a legfárasztóbb nap után sem.

5) Ginseng - Fokozd az izgalmakat!

A szibériai ginsenget elsősorban az immunrendszert megerősítésére alkalmazzák. Az intenzív aromájú gumóféle azonban nemcsak szervezetünk védekezőképességére alkalmas, hanem fokozza a szexuális vágyat is. Ampullában elérhető változatának alkalmazásával növelhetjük az izgalmi állapot.

Ha nem akarsz kudarcot vallani az ágyban, a következőket sose kövesd el.

Leadfotó és fotók: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.