Született feleségek - A legszexibb pasik

James Denton, Jesse Metcalfe - valószínűleg a Született feleségek legtöbb női nézője megjegyezte ezeket a neveket, azonban rajtuk kívül akadnak még helyes pasik a sorozatban. Ha érdekel, kik ők, olvass tovább!

Brian Austin Green
Az amerikai színész a nagy sikerű Beverly Hills 90210 című sorozatban tett szert népszerűségre még a 90-es években, David Silver megformálásával. A Született feleségekben Keith Watsont alakította, aki Bree-vel került közelebbi kapcsolatba. A valóságban felesége Megan Fox, akivel állítólag első kisbabájukat várják. A férfinak korábbi kapcsolatából már van egy kisfia, Kassius.

 

Beau Mirchoff
A fiatal színész első szerepe a Horrora akadva 4. című filmben volt, de szerepelt az Átok harmadik részében és A negyedikben is. A Született feleségekben 1 éven keresztül formálta meg Danny Bolent. Később az Awkward (Kínos) sorozat stábjához csatlakozott.

 

James Denton
A Mike Delfinot alakító színész már több filmben és sorozatban is feltűnt (például az Ál/Arc, Az elnök emberei, JAG – Becsületbeli ügyek), de az áttörést a Született feleségek hozta meg számára. A sármos férfi már nős, és két gyermeke is van.

 

Jesse Metcalfe
Johnt, a szexi kertészfiút játszó Jesse is a Született feleségeknek köszönheti hírnevét, de később a Dögölj meg, John Tucker című filmben kapott főszerepet. Több éve tart kapcsolata Cara Santanaval, és idén januárban bejelentették, hogy összeházasodnak.

 

Samuel Page
Az amerikai színész olyan filmekben játszott, mint a Shark - A törvényszéki ragadozó, a Point Pleasant - Titkok városa, a Titkos társaság. A Született feleségekben Sam Allen szerepébe bújt egy rövid időre, de a Gossip Girlben is vendégszerepelt már.

Mehcad Brooks
A modellként is dolgozó férfi a sorozatban Matthew Applewhite-ot alakította, de láthattuk már a True Blood – Inni és élni hagyni című sorozatban, valamint a Terápiás szerelem, a Fekete dicsőség, a Riadó a fedélzeten címet viselő filmekben is. Párja Elisabetta Canalis, akinek George Clooney-val is volt egy rövid kapcsolata.

Oldalak