Szingli vagyok - Hol pasizzak?

A különböző típusú férfiakra különböző helyeken lelhetünk rá. Vadássz rájuk a lelőhelyeiken!

Hol találod?
A férfiak nagy százaléka rendszeresen követ valamilyen sporteseményt vagy akár űzi is azt, ezért bizonyos helyek csak úgy hemzsegnek a sportot kedvelő férfiaktól. Ugyanez a helyzet a többi típusú férfivel is. Ha szórakozásról van szó, akkor az eltérő típusú férfiak más-más helyeket választanak a lazításra, így egyszerű megtalálni azokat a férfiakat, akik a zsánerünket képezik. Lássuk, hol találhatjuk meg a hozzánk legközelebb álló típusokat!

 

Kávézó, bár
Keress egy kedves kis helyet, ahová beülhetsz meginni egy forró kávét. Nézz körül, és ha megvan a kiszemelt, egy olcsó kis trükkel kezdeményezz beszélgetést. Például: „Ne haragudj, kölcsönkérhetem a cukrot?” vagy  „Nem tudok választani, tudnál ajánlani valami különlegeset?”,  a merészek  pedig tovább is mehetnek egy „Ne haragudj, de nem szeretek egyedül kávézni/reggelizni. Nem bánod, ha csatlakozom hozzád?”

 

Sportkocsma, sportbár
Ide az igazán nagy sportrajongók járnak, ha felfrissülésre, vagy baráti közegre vágynak. Többnyire csak férfiak képezik a vendégkört, igen nagy választékban. Fülledt hangulat, drukk és izgalom keríti magában az itt lazító férfiakat. A sport meccsek csoportos nézése számukra egy életérzés, és ilyenkor igazán önmaguk lehetnek. Ha jártas vagy a sportok terén, igazán egyszerű megismerni a kiszemelt személyt. A közös téma adott, a többi csak rajtunk áll.

 

Kosármeccs
Hasonlóan a sportbárokhoz, itt is fokozott hangulatban vannak a szurkoló férfiak. Egy élő játék igazán hangulatos és izgalmas, és csak úgy adja magát az ismerkedésre.

 

Kiállítás, múzeum
Tipikusan a művészek és az intellektuális férfiak közkedvelt helye. Egy remek kiállítás vagy egy tárlatvezetés kiváló lehetőség ismerkedésre. Nem csak új tudást, de akár egy kellemes beszélgetést is bezsebelhetsz.

Egy kiállítás millió kérdést vethet fel egy emberben, melyre a kiszemeltünktől lelhetünk válaszra. Nem kell bemutatkoznod és filozofikus kérdésekkel bombáznod, csupán állj közel hozzá és mélyen elgondolkodva mond el az adott dologról a véleményed, esetleg kérd ki az övét. 

 

Könyvtár
Itt az intellektuális és művész lelkek találnak nyugalmat. Nem a felettébb jó kedélyű nevetések és beszélgetések helye, de ismerkedésre kiváló. Kikérhetjük kiszemeltünk véleményét egy adott könyvről, vagy segítséget is kérhetünk tőle, millió apró kis ürügyet találhatunk egy beszélgetés kezdeményezésére.

 

Autósrendezvények
A rosszfiúk többsége vonzódik a szép autókhoz. Jó, ha jártas vagy a témában, mert egy ilyen ismerkedésnél nem árt megvillantani egy apróbb hozzáértést. Nem kell minden alkatrész kívülről fújnod, elég, ha említesz pár márkát vagy akár autóval kapcsolatos dolgokat, eseményeket.

 

Egyéb rendezvények
Ilyen például egy esküvő, vagy szülinapi party, vagy bármilyen esemény, ahol a résztvevők többségét nem ismerjük. Maga az esemény barátibbá, könnyedebbé, kellemesebbé teszi az ismerkedést. Táncolni hívhatjuk a kiszemeltünket és könnyed csevejbe bonyolódhatunk.

Az ismerkedés során legyünk mindig bátrak, magabiztosak és mosolygósak. Persze az elutasítás is benne van, de jobb, ha megpróbáljuk, mintha elhalasztjuk a lehetőségét egy esetleges szerelemnek.

 

 

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!