Valami igazán különlegesre vágysz? Mutatjuk mivel dobd fel az unalmas estéket!

Mindenkinek jár egy kis kényeztetés, éljen boldog párkapcsolatban vagy független szingliként. Ha szeretnéd feldobni az unalmas estéket, vagy lendítenél egy kicsit a párkapcsolatodon, vedd a kezedbe az irányítást - akár szó szerint is - és válogass bátran a szexuális segédeszközök széles palettájáról!

Éld meg a vágyaid!

A szexuális segédeszközök koronázatlan királynői kétségtelenül a vibrátorok, ebből kifolyólag a legváltozatosabb felhozatal is ezek között a "játékszerek" között található. A változó igényekhez alkalmazkodva egyre több új funkció, kialakítás, típus és technológia jelenik meg a piacon, így nem csoda, ha először egy kicsit elveszve érezzük magunkat a válogatás során. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgot, mutatjuk a legnépszerűbb darabokat!

1. Klasszikus rúdvibrátorok

Gondoltad volna?

Az újonnan megjelenő vibrátorok esetében már nem csak az élvezeti érték fenntartása a cél. Éppen ezért a népszerű márkák különösen nagy hangsúlyt fektetnek a designra és az anyaghasználatra, így sok esetben eleve női tervezők dolgoznak az egyes darabok kialakításán, hogy egyre minőségibb, szebb és a női igényeket jobban kielégítő vibrátorok készülhessenek.

A legegyszerűbb típusok, amik egyszerű formájukkal és korlátozott funkcióikkal tökéletes kezdő terméknek számítanak. Pontosan annyit tudnak, amennyit a nevük alapján ígérnek: a hüvelybe könnyen felcsúsztatható, rúd formájú játékok pusztán a rezgésükkel stimulálják a hölgyeket. Általában nem fedi a vázukat extra borítás, így még a kis teljesítményű motorok is intenzívebb rezgést eredményeznek. Bár alapvetően beugró vibrátorokról beszélünk, ez nem jelenti azt, hogy ebben a kategóriában nem lehet találni exkluzívabb darabokat.

2. G-pontos vibrátorok

A női orgazmusnak több fajtáját is megkülönböztetjük, ám a két legfontosabb mindenképp a klitorális, tehát a csikló izgatásával előidézett, valamint a G-pontos orgazmus. Utóbbira a hölgyeknek csak kisebb százaléka képes, ám sokan nem is tudják magukról, hogy ők is közéjük tartoznak. Hogy miért? Mert a G-pont megtalálása és megfelelő stimulálása munkát igényel. Ha azonban egy G-pontos vibrátort hívunk segítségül, máris sokkal könnyebb dolgunk lesz, hiszen ezek az eszközök épp ennek a területnek a felfedezésére és ingerlésére lettek megalkotva! Egyetlen hátrányuk is épp ebből fakad, hiszen a klasszikus rúdvibrátorokhoz hasonlóan esetükben sem multifunkciós készülékekről van szó.

3. Ujjvibrátorok

Egyszerű, mégis nagyszerű segédeszközök az ujjvibrátorok, amik sokban emlékeztetnek a klasszikus rúdvibrátorokra, ám van két fontos különbség. Egyfelől kisebbek, másfelől ujjra húzhatók, így a kezünkkel továbbra is szabadon játszhatunk, simogathatjuk magunkat vagy a párunkat, miközben egy kis extra vibrálást adhatunk a mozdulatoknak. Éppen ezért előjáték, vagy az aktus során is remek kiegészítők lehetnek.

4. Masszírozók

Szintén az előjáték fontos részei lehetnek a masszírozó vibrátorok, melyek ugyan belső stimulációra nem alkalmasak, ám a bennük található extra erős motor(ok)nak köszönhetően intenzív vibrálást produkálnak, így nem csak a csikló, hanem szinte bármely testrész tényleges masszírozására is alkalmasak.

5. Realisztikus vibrátorok

Ha élethű játékszert keresel, a realisztikus darabok között érdemes válogatni. Ezeknek a vibrátoroknak anyaga, formája és felszíne is megszólalásig hasonlíthat az igazira, de stilizáltabb darabokat is találhatunk közöttük. A kínálatban szerepelnek felcsatolhatós és tapadókorongos verziók is, hagyományos vagy távirányítású, így akár a páros együttléteket, akár a magányos perceket is megszépíthetjük velük.

Válogass kedvedre! (x)

A fenti lista persze közel sem teljes, hiszen szinte minden nap jelennek meg újdonságok a vibrátorok világában. Ha kíváncsi vagy, mi mindennel dobhatod fel az unalmas perceket vagy megszokott együttléteket, érdemes körülnézned a Vagyaim.hu kínálatában, ahol a klasszikus daraboktól kezdve a kiegészítő játékszereken át az egészen élethű vibrátorokig mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő élvezeti kincseket.

Forrás: szexshop.hu
Fotók: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!