Bed&Love

Szexedukáció: így történik a felvilágosítás más országokban

Nem feltétlenül várnak vele a kamaszkorig.

A szex vajon mi?

A Szexsuli szerzője a közelmúltban azt a témát járta körül, ami a szülők és a tanárok rémálma: a szexuális felvilágosítást. Meglepő eredményre jutott, mikor kikutatta, hogy a különböző országokban, milyen módszerrel hajtják végre ezt a sokak számára kínos ügyet.

"Én 1980-ban születtem, én vagyok az a nemzedék, aki hiába tartotta be a kisdobosok hat pontját, már nem lett úttörő. Az első emlékem erről a szex témáról, arról például, hogy hogyan lesz a gyerek, a Sehány éves kislány című könyvből van, amit megnéztem vagy százszor, ha nem ezerszer. De igazából ez a könyv nem magyarázza meg, hogy a baba hogyan kerül egészen pontosan az anya hasába."

"Aztán a mi sulinkban azon kívül, hogy jött a valamelyik betétgyártó, és csomagokat osztogatott a lányoknak, meg volt is valami beszélgetés – szigorúan külön a fiúktól, de arról egyáltalán nem hallottam, hogy létezik olyan dolog, hogy óvszer, és az mire való. Emlékszem a nagyanyám rákvörös fejére, amikor a Gorenje-láz idején kimentünk nyugatra vásárolni, és a pénztárnál a csokik mellett megláttam egy nagyon menő dobozkát, és kértem, hogy azt vegyék meg nekem. A nagynéném felröhögéséből tudtam, hogy az valami nem gyerekeknek való dolog. Évekkel később esett le, hogy az óvszer volt" - kezdi az oldalon.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Bed&Love
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.