Minden nő letagadja, pedig szex után ezeket a kínos dolgokat csináljuk

Vannak olyan dolgok, amelyekről senki nem szeret beszélni, sőt igyekszünk úgy tenni, mintha bizonyos jelenségek nem is léteznének. Ilyen például az a néhány rendkívül kínos női szokás, amely a legtöbbünkre jellemező szeretkezés után. Te is magadra ismersz?

1. Megnézzük, mennyi az idő

Bár nem szeretjük bevallani, titkon azért nagyon is érdekel bennünket, meddig bírta a pasink szusszal. Vagy fordítva. A lényeg, az időt mindig ellenőrizni "kell" hancúrozás után. Hogy miért? Ki tudja!

2. Egy pillantás a gumira

Ha egy nő nem szeretne gyereket, akkor kizárt dolog, hogy kibírná, hogy ne vessen egy pillantást a gumira. Ugye nem szakadt ki? Fő az óvatosság...

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.