5 igazi női vallomás: ilyen a szex a szülés után

Nem kell kétségbeesni, a legtöbbeknek sikerül visszacsempészni az intimitást a hálószobába azután is, hogy anyák és apák lettek.

Amikor a csini csajsziból 'milf' lesz

A szingli lányok többségének egyetlen vágya van: megtalálni a nagy szerelmet, aki feleségül veszi őket és akivel családot alapíthatnak. Ma már az a világtendencia, hogy a házasságkötések időpontja kitolódott és sokan még 30, 40 éves korunkban is a Nagy Őt keresik, miközben megannyi párkapcsolatban és/vagy szexuális kalandban vesznek részt. Ők azokat gondolják szerencsésnek, akik már a családalapítás útjára léptek, pedig ez sem olyan harmonikus és könnyű út, mint amilyennek tűnik.

A terméketlenség problémája szinte már általános, emiatt rengeteg nő frusztrációkkal küzd, ha pedig összejön végre az áhított baba, akkor újabb nehézséget jelent a 'lányból' az 'anya' szerepbe megérkezniük a hölgyeknek. A várandósság új állapota és a párkapcsolatra gyakorolt hatása, a szerep- és megfelelési kényszer okozta stressz, majd a szülés utáni regenerálódás - ezek mind borzasztóan megterhelik idegileg és fizikailag az újdonsült anyukákat. Hiba lenne kifelejteni, hogy a friss apukák sincsenek könnyű helyzetben, hiszen nekik ugyanúgy járatlan terep ez, csak tapogatóznak, hogyan kellene jól csinálni.

A stressz okozta párkapcsolati diszharmonia - a megértő beszélgetéseken túl - az intimitás visszaépítésével is feloldható, feltéve, ha a nőnek az egészségi állapota és kedve megengedi, hogy újra szexuálisan közeledjen párja felé. Most öt igazi történetet hoztunk a nagyvilágból, ami megmutatja, hogyan lehet újra nőként és férfiként tekinteni egymásra 'anyunak és apunak'.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.