Ha ezt csinálod, csak lelombozod - 3 hiba, amit szinte minden nő elkövet az ágyban

Sokan nem tudunk róla, nőként mégis gyakran elkövetünk olyan hibákat a szexben, amelyekkel akaratlanul is csak elriasztjuk a férfiakat. Ezekről a dolgokról inkább próbálj meg leszokni, ha hosszú távon is megtartanád a pasit.

A karrierista nőt hagyd az ajtón kívül

Nőként hozzá vagyunk szokva, hogy a mindennapokban keményen helyt kell állnunk. Mindegy, hogy a munkahelyünkről, hétköznapi ügyintézésről vagy akár parkolásról van szó, ha eredményt akarunk elérni, határozottnak, céltudatosnak és hatékonynak kell lennünk. Sok a feladat, haladni kell, különben elúszunk. Ezzel persze nincs is semmi gond, azonban párunkkal próbáljunk meg átváltani női üzemmódba.

Az ágyban engedjük el a karrierista nőt - a szex ne csak egy kipipálandó feladat legyen

Egy férfi számára kifejezetten lohasztó, ha kedvese az ő helyét próbálja meg átvenni az ágyban, pláne, ha azt érzi, a szex is csak egy kipipálandó feladat. Éreztessük párunkkal, hogy mennyire vágyunk rá és hagyjuk magunkat elcsábítani. Szánjunk időt egymásra és élvezzük – ez nem egy munkahelyi projekt, amin túl kell esni.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.