A szexmunka régen - Ilyen volt örömlánynak lenni az első világháború idején

Na, de mit szóltak az otthon maradt asszonyok?

Nem volt egyszerű örömlánynak állni

A háború alatt a katonák családjuktól távol kellett, hogy teljesítsék szolgálatukat. Ez a feladat rengeteg stresszel járt, amit az is tovább fokozott, hogy nem volt senki, aki otthon várná őket, és akivel gyengéd perceket tölthetnének.

A hadügyminisztérium rájött, hogy a rengeteg szexuális frusztráció nem tesz jót a hadszíntéren sem, így hivatalból kiszervezett örömlelő helyeket kezdtek el alapítani, ezek voltak a hivatalos tábori bordélyok. Ide még örömlánynak sem volt egyszerű bekerülni, aki pedig egyszer bent volt azok között is kemény szelektálást végeztek. Adottságaik és képességeik szerint rangsorolták őket, és különböző kasztokat hoztak létre. Ezen pedig a későbbiek során felfelé nem lehetett változtatni, csak lefelé mehettek a ranglétrán. Fontos kérdés volt hova osztják őket be, mivel ettől függött kit kellett kiszolgálniuk.

A csinosabb és ügyesebb örömlányok kapták a tiszteket és a rangos főtiszteket, a kevésbé alkalmasaknak csak az alsóbb osztályú legénység jutott. Testalkatot tekintve egészen vegyes volt a trendi, nem csak a modellalkat hódított. A képeket végig nézve pedig nagyon nehéz elképzelni, hogyan jutottunk ma el addig, hogy így néz ki egy erotikus fotó, és az ideális nő sokak szerint ma, 2020-ban:

Lapozz, a cikk folytatódik.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!