Szex a nemi erőszak után: Egy lány megrázó vallomása az újrakezdésről

Nem egyszerű elolvasni, amit írt, de nagyon fontos az üzenet.

Szex a nemi erőszak után

Nemrég jelent meg egy cikk az amerikai Women's Health Magazine oldalán, amelyben egy fiatal lány leírja, hogyan vált ismét szexuálisan aktívvá egy nemi erőszak elszenvedése után. Katie mindössze 20 éves volt, amikor megtámadták, az eset után pszichológusra volt szüksége, egyedül nem tudta volna feldolgozni a traumát. Azért döntött úgy, hogy nyilvánosan osztja meg tapasztalatait a felépüléséről, mert az amerikai producer, Harvey Weinsten körül kirobbant szexuális zaklatás-botrány aktuálissá tette a történetét. Katie szerint nagyon sok mindenben segítettek neki a terápia során. Megtanulta, hogyan kommunikálhat a partnerével arról, mit szeretne, illetve azt is, hogyan bízhat meg újra másokban. Ami azonban furcsa volt neki, hogy a szexről csak annyit mondtak el neki, mit kell tennie azért, hogy újra biztonságban érezze magát.

"Szex közben nem csak biztonságban akartam érezni magam, hanem élvezni is. Annyira, hogy a lepedőt tépjem. Nem akartam, hogy a szexuális életem egy életre silány és unalmas maradjon, szenvedélyre vágytam, de nem tudtam, hogyan lehetek erre újra képes" - mondta el Katie, aki a nemi erőszak elszenvedése után 21 hónapig nem feküdt le senkivel.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!