Bed&Love

A legjobb szakítós dalok a gyógyíthatatlan szívfájdalomra

Ha vigasztalhatatlanul szomorúnak érzed magad egy szerelmi bánat miatt, ezek a dalok biztosan segíteni fognak neked. Ha nem is úgy, ahogyan először gondolnád.

Lejátszási lista az összetört szívnek

Fáj a szíved? Elhagytak? Megcsaltak? Nem talál viszonzásra a szerelemed? Vagy a klasszikus, elhidegülős szakításon mész keresztül? Bár egyesek azt javasolhatják, hogy méltósággal kezeld a dolgot, én egyáltalán nem tartozom közéjük. Persze, nem zokoghatsz állandóan a munkahelyeden, kínos lenne hisztirohamban kitörni reggel a tömött buszon és egy idő után viszonylag tapintatlan a családodat és a barátaidat terhelni azzal, hogy egy nagy szerelem miatt keseregsz. A saját bevált módszeremet ajánlom ezért neked, a zeneterápiát.

Sokan úgy gondolják, hogy ha rossz kedvünk van, akkor érdemes pozitív, vidám dalokkal doppingolni önmagunkat, nos, én éppen az ellenkezőjére voksolok. Kicsit olyan ez, mint amikor másnapos vagy és "kutyaharapás szőrivel" alapon megiszol egy gyógysört. Nekem mindig sokkal hamarabb sikerült feldolgoznom a szívfájdalmamat, ha az érzelmek elnyomása és elkendőzése helyett inkább lemásztam a lelki poklom legmélyére és szürcsöltem egy keserű, könnyízű teát az ördöggel - s tettem ezt mindig egy nem akármilyen zenei listával.

A régi idők nagyágyúi, a klasszikus souldívák mellett a keményebb rockdalokig mindenféle szakítós nóta szerepel a repertoáromban, amelyektől valószínűleg nem egyből lesz jó kedved, viszont segítenek feldolgozni és elengedi mindazt a fájdalmat, amin keresztül mentél.

Lapozd fel a galériáért a dalokért!

Alanis Morissette - You Oughta Know Az énekesnő 1995-ös, Grammy-díjas slágere a szakítások himnusza is lehetne. A dal megmutatja, mennyire megalázottnak érzi magát egy nő, mikor elhagyja a párja. Talán kicsit durva a szöveg, de ha valaki rosszul bánt veled, akkor igenis minden jogod megvan arra, hogy dühös legyél rá és ennek hangot is adj...
Kattints a további képekért!

Ha neked is számtalan átzokogott éjszakához kellett asszisztálnod csendben, miközben a szingli barátnődet vigasztaltad, akkor pontosan tudod, miről beszélek.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Bed&Love