Swingfields, a swingerek paradicsoma - Íme a világ legnagyobb szexfesztiválja

Ha azt gondolnád, hogy csak pár szexőrült hóbortja, jobb ha tudod, hogy évente több ezren zarándokolnak el ide.

A swinger vajon mi?

Még mielőtt a sikamlós fesztivál történetére rátérnénk, elmagyarázzuk röviden, hogy kik a swingerek és mi az életmódjuk lényege. A közhiedelemmel ellentétben a közösség nagy része nem egyedüálló, szexmániás őrült, hanem párok, akik bár érzelmileg elkötelezettek egymás irányában, a szexuális életüket nyíltabban kezelik és másokkal is alkalmi - vagy néha tartósabb - intim viszonyt folytatnak.

Az emberiség történtete óta létezik ilyen formája a szexualitásnak, de a vallási és kulturális szokásaink merőben átalakították, hogy mit gondolunk ma - az adott társadalmi közegünk szerint - normálisnak az életünk ezen területén. A modern korban ez a szexuálius szubkultúra a swinger klubokban és kisebb, alternatív közösségekben élheti ki vágyait, ezeken a helyeken pedig különböző szabályok érvényesek. A legtöbb ilyen közegben a résztvevők csoportosan, alkalomszerűen, ki-ki irányultságának megfelelő partnerrel szeretkezik, de akár csak szemlélőként is jelen lehet. A lényeg az egyéni igény, a diszkréció és a védekezés.

Bármit is gondoljunk a swinger életmód képviselőiről, világszerte jelentős közösséget alkotnak, olyannyira, hogy már egy népszerű nyári fesztivált is szerveznek számukra.

Lapozz a fesztiválon készült fotókért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!