Bed&Love

Nem tagadja: Erotikus videókon szerepel az RTL Klub dögös sztárja

Ma már nem vállalná ezt a munkát.

Survivor Klaudia erotikus oldalon tűnt fel

A Blikk egyik olvasója vette észre, hogy egy erotikus tartalmú online oldalon olyan videók találhatók, amelyekben a most futó Survivor egyik női sztárja szerepel. Az RTL Klub új sztárja, Klaudia a felvételeken Roberta néven tűnik fel, a lábfétis kategóriában mutogatja formás végtagjait. Igaz, szigorúan csak ruhában.

Lapozz, cikkünk a következő oldaon folytatódik!

Fotó: pornhub.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!