Scotty Bowers, a legendás kerítő, aki Hollywood legzüllöttebb szexügyleteit szervezte

A legnagyobb sztároknak szervezett partnereket, halála előtt pedig lerántotta a leplet a hálószobatitkaikról.

Lenyűgöző élettörténet

Scotty Bowers második világháborús veteránként egy Los Angeles-i benzinkúton dolgozott a negyvenes évek végén, ahol több sztár is visszatérő vendégnek számított. Egyszer egy Oscar-jelölt színész, Walter Pidgeon szólította le Bowerst. „Egy ilyen szépfiú miért dolgozik egy benzinkúton?” – kérdezte a fiatal férfitől, majd randira hívta. A kaland után támadt Bowers nagy ötlete, miszerint sztároknak fog kerítőt játszani. Hamarosan a legnagyobb hírességek szexuális életét egyengette és valóságos bordélyházat üzemeltetett a kúton.

Bowers 2012-ben adta ki Full Service címmel a visszaemlékezéseit, amiben számos híres kuncsaftjáról szót ejtett. Előzetesen nem egyeztetett senkivel a megjelenő anyagról, de egy dologra mindig odafigyelt: csak olyan emberek szennyesét teregette ki, akik már nem élnek.
Kattints a további képekért!

Egyszerűbb teljesíteni a vágyaikat, mint gondolnád.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.