Bed&Love

A szakértő válaszol: ezért olyan törékenyek a mai párkapcsolatok

Párkapcsolati szakértőnk, Kozma Anita elárulja, miért ér véget manapság annyi párkapcsolat és szerelem.

Mindenkinél van jobb?

A minap beszélgettem egy úriemberrel, röviden róla: 42 éves, jóképű, sármos, intelligens, szakmájában sikeres és szingli. Felmerült bennem a kérdés, amit meg is kérdeztem tőle, hogy mi az oka annak, hogy egyedülálló. Elmondta, hogy még nem találta meg a számára tökéletes Nőt, mindig úgy érezte, hogy az adott hölgynél jöhet jobb is.

Ez a kijelentése elgondolkodtatott hisz nincs tökéletes nő, ahogy férfi sem, mi magunk sem vagyunk és nem is leszünk tökéletesek soha. Sok párkapcsolatot látok, amelyek azért szakadnak meg, mert úgymond a szakító fél szerint jöhet jobb is, nem akar az esetleges felmerülő nehézségeken dolgozni. Idővel azonban az „új” párnál is felszínre kerülnek a negatív tulajdonságai, amelyek először fel sem tűntek, ám ahogy a szerelem mámora csökken, úgy a negatív tulajdonságok felerősödnek.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Bed&Love
Recept
Vannak magyaros ételek, melyek híre már bejárta a világot, most mutatjuk azt az ötöt, amely a legnépszerűbb a külföldiek körében.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...