Szex nélkül is lehet orgazmusod: az elméd segítségével is átélheted a gyönyört - mégpedig így

Egy új esettanulmány szerint egy 33 éves nő - aki vaginizmusban szenved -, megtanulta, hogyan lehet spontán orgazmusa, csupán az elméje segítségével.

A vaginizmus a gát és a hüvely izmainak görcsös állapota, a hüvelybemenet működésbeli rendellenessége. Ez megnehezíti a hímvessző és más (akár az ujjak, tampon) hüvelybe jutását - írja a webbeteg.hu. Az erogén zónák izgatásával át lehet élni a gyönyört, azonban más módon is kielégülhet valaki. Vannak, akik például álmukban élveznek el, de amikor ébren vannak, puszta fantáziálással is a csúcsra jutnak.

orgazmus önkielégítés napi szex elme

Az IN szerint egyes kutatások azt is kimutatták, hogy a jógázás fokozza a szexuális izgalmat, mivel az elmére és a testre irányítja a figyelmet. A korábban említett nő esettanulmánya is arra utal, hogy ez valóban működik: közel 10 évig tartó tantrikus jógagyakorlás után elképesztő dolgot tapasztalt: akár 10 percen át tartó orgazmust is képes elérni pusztán az elméje segítségével.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.