Orális szex gyorstalpaló: Ha így csinálod, a pasid imádni fog!

Néhány egyszerű tanács betartásával te is az orális szex királynője lehetsz!

Most te irányítasz!

Azt mindenki tudja, hogy az orális szex jó dolog. Kapni és adni is jó, még ha utóbbival kapcsolatban néhányak egy kicsit szégyenlősebbek vagy kevesebb önbizalomhiánnyal is rendelkeznek. Így megajándékozni valakit sokkal többet jelent, minthogy holmi szükséges rosszként tekintsünk rá, hiszen az orális kényeztetés az intimitás egyik legbensőségesebb kifejeződése két ember között, és mint ilyen mindkét résztvevőnek csodálatos élmény lehet. Ráadásul nincs olyan férfi, aki ne jönne rögtön izgalomba a felkínált lehetőségtől. Azonban, mint a legtöbb dolognál, itt sem árt egy kis felkészülés, hiszen ritkaságszámba megy, hogy valaki rögtön első alkalommal pornószínésznőket megszégyenítő módon furulyázzon a párján. Most adunk pár tippet, hogyan tudjátok még jobban fokozni az élvezetet és a csúcsra röpíteni a pasitokat!

Mint minden ajándéknál, itt is fontos, hogy szívből add, különben ellenkező hatást válthatsz ki vele. Ha a párod látja rajtad, hogy te is legalább annyira akarod, mint ő, az csak még jobban tűzbe hozza majd.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!