Öltözz be Valentin-napra! - Szexi jelmezek házilag

A Valentin-nap tökéletes alkalom arra, hogy meglepjük szerelmünket valamilyen erotikus ajándékkal. Lehetünk sejtelmesek, vagy akár kicsit merészebbek is, a lényeg, hogy valami olyat mutassunk magunkból, amit eddig még nem ismerhetett párunk. A különböző szexi jelmezek viselése ideális lehet ilyenkor, ám nem kell feltétlenül a bolti verziókat választani, otthoni holmikból is remek kis szetteket állíthatunk össze.

Ártatlan diáklány
Az iskoláslány jelmez, a többi egyenruhához hasonlóan, általában tuti siker. A férfiak nagy részének bejönnek az aprócska blúzok, a rövid kockás szoknyák, és a nyakkendő-térdzokni kombinációk. A szex-shopok több ezer forintot is elkérhetnek egy teljesen egyszerű szettért, ám otthon is találhatunk olyan darabokat, amelyeket felvéve csábító diáklányként tündökölhetünk. A legfontosabb a miniszoknya, ami lehetőség szerint kockás legyen. Ehhez jöhet egy egyszerű fehér blúz, de az sem baj, ha más színű. Ami még elengedhetetlen, az a nyakkendő. Ez még a későbbiekben is jól jöhet, hiszen akár ki is kötözhetjük vele a párunkat. Jó, ha egy hosszú, térd fölé érő zoknival tesszük teljessé viseletünket, ehhez pedig természetesen egy szexi magassarkú cipőt vegyünk fel. A fehérnemű opcionális, az is izgató lehet, ha ki-kivillan a melltartópánt, vagy a bugyi, de az is, ha semmi sincs a szoknya és a blúz alatt.

Bájos nővérke
A másik nagy sláger, ha jelmezekről van szó, a nővérke uniformis. Sikerének hátterében az a személyiségtípus áll, amellyel a nővéreket párosították, vagyis kedves, bájos, tündéri, együttérző, türelmes, segítőkész. Eredetileg a háborús időkből ered ez a fajta imádat, ugyanis akkoriban sok sebesült katona beleszeretett az ápolónőjébe, mivel az kedvesen és elragadóan viselkedett vele. Hogy milyen nővérke ruhát készíthetünk házilag? Nos, első körben szükségünk lesz egy fehér, vagy halvány színű, minél rövidebb, köpenyre. A csábító megjelenés érdekében vegyünk fel harisnyatartót. Ha merészebbek vagyunk, választhatunk piros harisnyát, akár neccet is, ha maradnánk az angyalian bájos szerepnél, szavazzunk a fehérre.

Segítőkész szobalány
A szobalány is, hasonlóképp az ápolónő alakjához, visszafogott erotikájával nyerte el a férfiak vágyálmainak kiemelkedő szerepét. Ha mi akarjuk elnyerni a hónap dolgozója címet, persze csak a játék kedvéért, akkor bizony kiegészítőkre is szükségünk lehet. Egyik ilyen a tollseprű, ami arra is alkalmas, hogy párunkat cirógassuk vele. A ruha is összeállítható otthoni alapanyagokból: egy fekete felső, egy fekete szoknya, és egy fehér kötény. Ha van valamilyen fekete fejkendőnk, azzal feltehetjük az pontot az „I”-re.

Mint mindenben, itt is az összhatás és a kisugárzás a fontos. Na meg persze, hogy elnyerjük kedvesünk tetszését, és örömet okozzunk neki. Egy olyan Valentin-napi meglepetést, amelyre még nagyon sokáig, hatalmas mosollyal az arcán fog visszagondolni!

Oldalak