Nagy nyári szerelmi horoszkóp - Levegő jegyek

A levegő jegyek nagy valószínűséggel párra lelnek, ám nem minden kapcsolat alakul terveik szerint. Az Ikrek annyira boldogok, hogy gondolatban már az esküvőt tervezgetik, a Mérlegnek kellemes programokban lesz része, míg a Vízöntőknek szüksége van egy tisztázó beszélgetésre.

Ikrek
Az Ikrek számára a június az érzékiségről szól, nem vetik meg a kalandokat. Ám nem árt elővigyázatosnak lenni – inkább ne menj bele olyasmibe, amivel kapcsolatban vannak kételyeid, rossz érzéseid.
Akik már megtalálták párjukat, folyamatosan csak szerelmükkel lennének, de jobb lenne, ha néha szerveznél programokat például a barátnőiddel vagy a családoddal, hiszen hamar ellaposodhat a kapcsolat, ha minden időtöket együtt töltitek.

Júliusban a szingli Ikrekben kezd megfogalmazódni az igény egy tartós kapcsolatra, éppen ezért már a flörtök, kalandok száma is csökken, hiszen már nem hozza őket annyira lázba. Sokkal erősebben szűrik a hozzájuk közeledőket, de az a bizonyos szikra még nem akar fellobbanni.
A kapcsolatban élők közelebb kerülhetnek párjukhoz, hiszen szerelmük olyan dolgokba avatja be őket, melyekbe még soha. Továbbra is teljes az összhang, az Ikrek nagyon elégedett lehet a magánéletével.

Augusztusban
végre bekövetkezhet az a bizonyos „szerelem első látásra”, ami teljesen megbolondítja a jegy szülötteit. Az első pillanattól kezdve odaadással fordulnak választottjuk felé, ám neki még kicsit több idő kell ahhoz, hogy szerelembe essen.
A foglalt Ikrek nagyon vágyik arra, hogy a kapcsolat egy magasabb szintre emelkedjen, ám ennek még nincs itt az ideje. Semmiképp se erőltesd a dolgot, hagyd, hogy minden magától történjen meg!

 

Mérleg
A június sok flörtöt tartogat a Mérleg jegy szülötteinek, melyekből kisebb kalandok is kibontakozhatnak. Az is elképzelhető, hogy az egyik férfival elmélyül a kapcsolatotok, ám hosszútávra ne tervezz vele, mert sok szomorú percet okozna neked.
A kapcsolatban élőket a rövid nadrágok és szoknyák, a szinte mindent mutató bikinik időszakában elborítja a féltékenység, mert önértékelésük most nincs rendjén. Ne mérgezd kapcsolatotokat feleslegesen ezzel, hiszen párod azért van veled, mert téged szeret!

Júliusban nincs semmi, ami megállíthatná a szingli Mérlegeket, nagyon élvezik, hogy a férfiak elismerő pillantásaiban fürdőzhetnek. Akit kiszemelsz magadnak, egy pillanat alatt lenyűgözöd, ám ne add könnyen magad, ami még izgalmasabbá tesz majd téged.
Akik már megtalálták a szerelmet, úgy érzik, hogy párjuk mellett tényleg révbe értek, és le tudnák élni mellette az egész életüket. Sok kellemes program vár rátok, nem lesz okod panaszra.

A Mérlegek augusztusban is tele vannak energiával, ám van egy személy, akinek a társaságában teljesen lehiggadnak. Arra ügyelj, hogy egy bimbózó kapcsolatban ne mutasd ki túlzottan ragaszkodásodat, mert az elrettentő lehet a férfi számára.
A kapcsolatban élők kissé önzőek és ingerlékenyek ebben az időszakban, amely a sok munka számlájára is írható. Próbálj meg kikapcsolódni, szánj egy kis időt magadra, hogy párod egy kipihent, elégedett nőt kapjon személyedben.

 

Vízöntő
A június leginkább a munkáról és a tanulásról szól, érdemes egy utolsó nagy erőfeszítést tenni, mert minden sikerrel fog zárulni. A kötelességek elvégzése után felszabadulhatsz, és felhőtlenül élvezheted a nyarat.
A párban élő Vízöntő nagyon elbizonytalanodik, mert párja egyre több külön töltött időt igényel. Veszekedés helyett inkább add meg neki, amire vágyik! Ha nem érzi korlátozva magát, úgyis visszatér.

Júliusban a Vízöntő több férfival is randevúzhat, ám alaposabban megismerve a jelölteket mindegyikben talál valami kivetnivalót. Nem kell elkeseredni, a jó dolgokra érdemes várni!
A Vízöntő kapcsolatában továbbra sincs rend, kissé eltávolodtatok egymástól az utóbbi időben. Igyekezz megszínesíteni a hétköznapokat is, hogy pároddal együtt feltöltődhessetek egymás társaságában!


Augusztusban
egy férfi a csillagokat is lehozza az égről a Vízöntő hölgynek, ám ez csak a kezdeti lelkesedés. Van azonban valaki más, aki ha külsőre annyira nem is megnyerő, mindent megadna neked, amire csak vágysz!
A kapcsolatban élőknek érdemes lenne elbeszélgetniük közös jövőjükről. Ha nagy kérdésekben nem tudtok egyetérteni, akkor jobb, ha most lezárjátok ezt a kapcsolatot és nem vesztegetitek el az időtöket.

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!