Felnőtt ugrálóvár, vizespóló-verseny, hangos sikolyok: négy napig tombolt a párcserélős szexfesztivál

A titkos eseményre július 2. és 5. között kerítettek sort, négyszáz - a legszigorúbban ellenőrzött - pár veselkedett neki a mókának, melynek egy eldugott kis falu adott otthont. A település lakói nem örültek túlzottan a hangos sikolyoknak.

Párcserés támadás

Titkos fesztivált rendeztek Nagy-Britanniában a párcserélős szex, azaz a swingerkedés szerelmeseinek - számolt be róla a helyi bulvársajtó. A szellemesen csak Swingathonnak keresztelt eseményre csak a kiválasztottak előkelő társasága nyert bebocsátást. Július 2. és 5. között bonyolították le a nagyszabású, színes eseménysorozatot a szigetországban, Oasby (Lincolnshire) falucskában - adta hírül a Metro című lap. A helyi lakosok nem fogadták kitörő lelkesedéssel a bizarr ötletet, sőt a fáma szerint többen nemtetszésüknek adtak hangot a túlzottan hangos sikolyok, s az olykor szinte az elviselhetetlenségig fokozódó lárma miatt.

A Swingathon mindazonáltal páratlanul változatos és érdekes programokkal szolgált a swingerműfaj elkötelezett szerelmesei számára. Még egy felnőtt ugrálóvár is a párok rendelkezésére állt, emellett pedig rendeztek vizespóló-versenyt, volt fétisbemutató, élő zene, speciális show-műsor, és mindezt még egy szabadtéri filmvetítéssel is megspékelték. Mindemellett megválasztották a fesztivál szépét. A résztvevők roppant komfortos körülmények között pihenhették ki az eseménysorozat fáradalmait: a hírek szerint jacuzzival felszerelt luxusjurtákban hajthatták álomra a fejüket egy-egy kéjdús nap után.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2