Meglepő vallomás - A fiatal világsztár már 16 évesen erotikus filmeket nézett

A sztároktól már megszoktuk, hogy mindig előállnak valamiféle vallomással drogmúltjukkal vagy szexualitásukkal kapcsolatban. Amanda Seyfried kijelentése ennek ellenére derült égből villámcsapásként érte az embereket.

Hitted volna?

A 27 éves színésznő legutóbbi filmjében - Lovelace - a világhírű szexikont, Linda Lovelace-t alakítja, így mostanában gyakran halljuk a pornó szót és Amanda nevét egy mondatban. Ennek ellenére a mostani eset megdöbbentett mindenkit.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Amanda Seyfried a GQ magazinnak adott interjúban mesélt arról, hogy mikor látta első erotikus filmjét és, hogy pontosan mit is látott: „5 vagy 6 éves voltam. Szerintem 6… A filmben egy rendőrruhás pasi volt és egy nő, utóbbi pedig épp orálisan elégítette ki a férfit. Ez volt az első alkalom, hogy egy férfi nemi szervet láttam.”

Arról nem is kell beszélni, hogy mennyire rossz ötlet volt megnézni ezt a jelenetet, de Amanda is gyorsan rájött, hogy az erotikus filmekhez még nagyon fiatal: „Amikor a pasi elélvezett, az olyan vicces volt, de egyben nagyon rossz is.”

Oldalak

Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle