6 árulkodó jel, hogy megcsal a párod

Ha gyanúsnak találod a viselkedését, akkor jól jöhet, ha megtanulod felismerni a hűtlenség legszembetűnőbb jeleit.

Légy résen!

Vannak olyan árulkodó jelek, amelyek utalhatnak arra, hogy a pasid félrelép, azonban egy jel nem jel: nem kell feltétlen az első apró furcsaságoknál a legrosszabbat feltételezni. Ha a felsorolt jellemzők közül több is igaz a párodra, akkor itt az ideje megejteni egy komoly beszélgetést a kapcsolatotokról. Tartsd nyitva a szemed, de ne támadd le nyomós indok nélkül, hiszen egy ilyen alaptalan vád akár végzetes is lehet a párkapcsolatotokra nézve.

Íme, 6 dolog, amely arra utalhat, hogy a pasid titkos viszonyt folytat!

Régen legszívesebben óránként egymásnak estetek volna, sőt a pasid általában a leglehetetlenebb időpontokban mászott rád – most meg örülsz, ha egy röpke puszira futja, a párod már egyáltalán nem is kezdeményez, és ha össze is jön a szex, akkor is csak egy gyors, érzelemmentes menetre futja. A hűtlen férfiak többsége azért nem fekszik le a párjával, mert lelkiismeretfurdalásuk van, vagy éppen a szeretőjük után vágyakoznak. Ha lelkileg is távol érzed magadtól, talán ő már továbblépett valaki mással.
Kattints a további képekért!

Egyszerűbb teljesíteni a vágyaikat, mint gondolnád.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!