Légy csábító!

Mi nők hajlamosak vagyunk az összes létező praktikát végigzongorázni még azokat is, amelyek kicsit utópisztikusnak tűnnek, csak azért, hogy magunkhoz láncoljuk a kiszemelt pasit. Ma bemutatunk nektek néhány szuper taktikát!

Ugye már veletek is volt olyan, hogy melegítőben ültetek a TV előtt és csokit majszoltatok miközben vártátok, hogy felhívjon a tegnapi srác. De nem hívott! A fejetekben meg csak kavarogtak a gondolatok, hogy vajon hol rontottátok el, pedig ez most tényleg úgy tűnt, hogy biztosan hívni fog.

A pasik már csak ilyenek, egy kis alkohol és jönnek az ígéretek szép számmal, másnapra pedig hűlt helyük marad, se ígéretek, se pasik, csak az unalmas brazil sorozatok. Ennek most véget vethetsz, ha megfogadod a tanácsainkat!

Hogyan csábítsd el első látásra
Kevesen tudják, hogy a jó parfüm kiválasztása az egyik legfontosabb lépés a férfiak szívéhez. Nem biztos, hogy nekünk a legdrágább vagy a legdivatosabb parfüm áll jól. Akik megtehetik, azok forduljanak szakértőhöz, akik összeállítják a bőrünk és az egyéniségünkhöz illő illatot. A legfontosabb, hogy feromonos parfümöt válasszunk, hiszen ez stimulálja a férfiak érzékeit, és szinte garantált a siker, már akkor, mikor először ellibbenünk előtte.

A feromonok tulajdonképpen a természetben is előforduló vegyületek az állatokon és az embereken is ugyanúgy megtalálható. Az állatokat segíti a társaik felismerésében és a nemi érdeklődésben is éppúgy, ahogy nálunk embereknél. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket és ez tesz vonzóvá minket mások számára. A nőkben az úgynevezett androstenone fordul elő, ezzel csábítjuk el a férfiakat, így ha a parfümöd is tartalmaz ilyen anyagokat, akkor az fokozza a férfiak irántad érzett vágyát. Az illatodat újra érezni akarja majd, általában a rózsa és a jázmin illata hozza meg a várt sikert.

Használj afrodiziákumot!
Ha már az illatoddal magadhoz csalogattad a kiszemelt pasit, akkor már csak meg kell főznöd. Az afrodiziákum szó, Afrodité a szerelem istennőjének nevéből származik, aki a mitológia szerint egy kagylóból emelkedett ki, majd ahogy kilépett a tengerből virágok és növények sarjadtak.

Ezeket hívjuk afrodiziákumoknak, amelyek nem mások, mint vágyfokozó ételek, illatok és növények, amelyek legtöbbjének alakja is emlékeztet a nemi szervek alakjára, tehát szimbolikus jelentőséggel is bírnak. A közértben járva tehát nyugodtan ereszd el a fantáziádat, és főzd meg kedvesed.


A legjobb vágyfokozók
Itt a nyár, így zöldségek és gyümölcsök tárháza áll a rendelkezésedre: spárga, zeller, eper, füge, datolya, gránátalma, banán, avokádó. Emellett a fűszernövények is éppoly sok lehetőséget tartogatnak a vágykeltő ételek elkészítéséhez például: petrezselyem, bazsalikom, chili, fokhagyma, vanília, szegfűszeg, borsmenta, ginzeng, gyömbér.

A gyömbér fokozza a vérkeringést és elősegíti a szexuális vágyakozást. De választhatod ezenkívül a tenger gyümölcseit, az olajos magvakat, a csokoládét, az osztrigát és a mézet is. Ha ezeket az ételeket némi alkohollal fűszerezed, illetve amellé - például: bor vagy pezsgő - tálalod, akkor a siker nem marad el. De vigyázz, ha túlzásba viszed, pont az ellenkező hatást érheted el a szeszes italokkal.

Természetesen az is fontos, hogy ezekben az ételekben higgyünk, nyitottak legyünk a hatásukra és tudjuk befogadni őket. A népi hiedelem szerint afrodiziákum továbbá a tigris pénisz is, bár nem tudom, melyik hentesnél kaphatunk ilyesmit, érdemes utána járni, ha igazán elszántak vagyunk.
 

Oldalak