A 7 legjobb szexjelenet, amit muszáj látnod!

Összegyűjtöttük az elmúlt évek legvadítóbb tévés jeleneteit.

Igazán érzéki

Régóta ismert nagy igazság, hogy a szexszel mindent el lehet adni. Ezt természetesen a sorozatkészítők is felismerték, és napjainkban szinte egymásra licitálnak azt illetően, hogy ki tud szemérmetlenebb, szexibb vagy éppen megbotránkoztatóbb jelenetet forgatni. Mára már az sem ritka, hogy kivillan pár olyan testrész, ami pár évvel ezelőtt még a legszigorúbb cenzúrát vonta volna maga után. Ráadásul néha egy-egy túlfűtött erotikus jelenet a történetmesélés hiányosságairól is el tudja vonni a figyelmet, ezért előszeretettel alkalmazzák a tévések. Most összegyűjtöttük az elmúlt évek legérzékibb jeleneteit, amik akár jobban is tűzbe hoznak, mint egy pornófilm.

A Szex és New York című kultsorozat a maga nemében formabontó volt, hiszen előtte egy alkotásban sem beszéltek ilyen nyíltan a szexualitásról. A négy főhősnő közül nem kérdés, hogy a nimfomán Samanthának volt része a legtöbb szexben. Afférjai közül kiemelkedik, amikor végre teljesíthette régi álmát, és egy tűzoltóval szűrte össze a levet. A problémát az okozta, amikor beérkezett egy riasztás, ezért Samanthát meztelenül magára hagyták az állomáson.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.