Ki az ágyból! A legjobb helyszínek izgalmas légyottokhoz

A legtöbb párkapcsolatban a szexuális élet szinte csak az ágyban játszódik. Ez a legkényelmesebb, és legmegszokottabb, és nincs is azzal semmi gond, ha legtöbbször az ágyban bújunk össze. Minden párnak kell azonban néha egy kis változatosság, egy kis izgalom. Ha elég bevállalósak vagyunk, akkor ez a változás egy másik, veszélyesebb szexhelyszín is lehet. Most adunk pár ötletet, és megmutatjuk a legjobbakat, hogy legyen mik közül válogatnotok!

A lakás is lehet izgalmas

Ha nem szeretnénk kimozdulni, és szembenézni a lebukás veszélyeivel, akkor használjuk fel a lakás többi részét is, hiszen akár hisszük akár nem, ez is tartogat majd izgalmakat.

A kanapé például az ágyhoz funkcióban nagyon is közel álló helyszín, de mégis más. Párunk üljön a kanapé szélére, akár hátra is dőlhet, mi pedig üljünk az ölébe. Ez a póz izgalmas és intim is egyben, úgyhogy biztosan élvezetes lesz majd a szeretkezés.

Használhatjuk ezen kívül még a mosógépet, a konyhapultot, és – akármilyen furcsa is – a lépcsőn is feltalálhatjuk magunkat.

Vízpart

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A vízpart mindenkiben előhozza a romantikát, és sokszor a vágyat is. Nem is kell ellenállnunk, csak keresnünk egy olyan helyet, ahol kettesben lehetünk, és nehezen látnak oda. Ha jobban szeretjük az extra izgalmakat, akkor menjünk le éjszaka a partra, és így már az sem akkora baj, ha távolabb másokat is látunk sétálni, hiszen elég sötét van ahhoz, hogy ne lássák, mit is csinálunk valójában. Arra azonban figyeljünk, hogy tényleg kellő távolságban legyenek. Nehogy aztán végül az interneten landoljon a szexvideónk.

Lift

A lift rengeteg izgalmat rejthet magában. Persze, figyelnünk kell, hogy ha nem állítjuk le, akkor nagyon gyorsak legyünk, ha pedig megnyomjuk a „stop” gombot, bizonyosodjunk meg, hogy nem szól majd a vészjelző. A gomb lenyomása után már könnyű dolgunk lesz. A legjobb pedig, hogy a legtöbb liftben van tükör, melyben nézhetjük magunkat az együttlét alatt. A póz pedig szinte mindegy: csinálhatjuk állva, vagy fekve is, ahogy nekünk jobban tetszik.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!